Antena Meniu Search
x

Video Poliţişti atacaţi cu cocktailuri Molotov, în timpul protestelor violente din Grecia. 35 de oameni au fost arestaţi

35 de persoane au fost arestate la Salonic în urma unor incidente violente, la încheierea unei manifestaţii a comunităţii romilor din oraş. 

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 08:11

Vezi și

Mai mulţi indivizi mascaţi, care nu păreau să facă parte dintre manifestanţi, au atacat poliţiştii cu cocktailuri Molotov şi au incendiat mobilier urban. Alte două persoane au fost arestate la Atena, unde un alt protest a fost urmat de incidente minore. Romii din mai multe oraşe ale Greciei au ieşit în stradă după decesul unui adolescent din comunitatea lor. 

Tânărul de 16 ani, dar deja căsătorit şi tată al unui copil, a fost împuşcat în cap de un poliţist pe 5 decembrie şi era internat de atunci la Terapie Intensivă. Poliţistul spune că se afla în legitimă apărare, deoarece tânărul voia să-l lovească cu maşina. Liderii romilor consideră că a fost vorba de o crimă rasistă, dar au făcut apel la calm. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Poliţişti atacaţi cu cocktailuri Molotov, în timpul protestelor violente din Grecia. 35 de oameni au fost arestaţi