Antena Meniu Search
x

Poveste impresionantă: O fetiţă de 5 ani grav bolnavă s-a căsătorit cu cel mai bun prieten şi a murit câteva ore mai târziu. Asta a fost ultima ei dorinţă

Marry Massey din Texas, SUA, a murit în urmă cu câteva zile, după o suferinţă mult prea grea pentru un copil de cinci ani. Suferea de fibroză chistică şi de pneumonie cronică.

Marry Massey din Texas, SUA, a murit în urmă cu câteva zile, după o suferinţă mult prea grea pentru un copil de cinci ani. Suferea de fibroză chistică şi de pneumonie cronică.

Cu câteva ore înainte să moară, Marry s-a căsătorit pe patul de suferinţă cu cel mai bun amic al ei, Damian, care are tot cinci ani.

Săptămâna trecută, părinţii micuţei Marry Massey din Texas au organizat o ceremonie de nuntă pentru fiica lor de numai cinci ani, care şi-a dorit să pecetluiască astfel prietenia cu Damian.

Chiar dacă la început au avut reţineri, părinţii au decis să facă acest gest când doctorii i-au anunţat că starea fiicei lor este critică şi că poate să moară în orice moment. Ei pus la punct o mică petrecere cu tematică Disney, în care Marry şi-a îndeplinit visul despre care a rostit primele cuvinte pe când avea abia doi ani: să se căsătorească într-o bună zi cu Damian, bunul ei prieten, alături de care a crescut.

Micuţii au avut inele cu personajele animate îndrăgite, Minnie şi Mickey, iar ceremonia s-a încheiat cu o strângere în braţe.

Marry a vrut să îmbrace o rochie de prinţesă şi a purtat o coroniţă, iar Damian a fost elegant în costum, după care au gustat dintr-un tort imprimat cu imagini din desenele animate preferate

Şase ore mai târziu, Marry murea în braţele mamei sale, la spitalul Cook Children's, înconjurată de cei dragi, inclusiv de fratele de 14 ani şi de sora de 9 ani.

sursa: adevarul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Poveste impresionantă: O fetiţă de 5 ani grav bolnavă s-a căsătorit cu cel mai bun prieten şi a murit câteva ore mai târziu. Asta a fost ultima ei dorinţă