Antena Meniu Search
x

Povestea impresionantă a unei mame care şi-a îngrijit zi de zi fiul aflat în comă timp de 12 ani

Dragostea de mamă nu cunoaşte limite. Dovadă stă o femeie care şi-a îngrijit zi de zi fiul aflat în comă timp de 12 ani.

Dragostea de mamă nu cunoaşte limite. Dovadă stă o femeie care şi-a îngrijit zi de zi fiul aflat în comă timp de 12 ani.

Femeia s-a rugat ca băiatul ei să îşi revină, iar la 12 ani de la accidentul care l-a lăsat imobilizat la pat, tânărul şi-a revenit din coma profundă.

Bărbatul a intrat în comă în urma unui grav accident rutier produs într-un oraş din estul Chinei în anul 2006, atunci când avea 36 de ani.

De atunci, mama bărbatului, acum în vârstă de 75 de ani, l-a îngrijit zi de zi, şi-a vândut toate bunurile şi chiar a împrumutat bani pentru tratamentul necesar.

Pe acelaşi subiect

Timp de 12 ani, femeia a făcut acelaşi lucru în fiecare zi: l-a spălat, l-a hrănit şi i-a masat corpul.

Tânărul aflat în comă timp de 12 ani a fost îngrijit zi de zi de mama sa

Zi de zi, mama bărbatului s-a rugat ca acesta să îşi revină, iar rugăciunile i-au fost îndeplinite în urmă cu câteva zile atunci când, prin miracol, acesta a ieşit din coma în care a stat timp de 12 ani.

"A fost o perioadă în care nu am mâncat chiar şi o lună pentru că eram săraci. Pur şi simplu nu aveam bani de mâncare pentru că tot ce aveam cheltuiam pentru tratament", a declarat femeia pentru Beijing News, potrivit Daily Mail.

Femeia a slăbit peste 20 de kilograme în toţi aceşti ani şi a ajuns să cântărească numai 30 de kilograme.

Povestea mamei care a avut grijă de fiul aflat în comă a impresionat întreaga comunitate din China, numeroşi oameni arătându-şi disponibilitatea pentru a o ajuta pe femeia care a dovedit cu adevărat ce înseamnă dragostea de mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Povestea impresionantă a unei mame care şi-a îngrijit zi de zi fiul aflat în comă timp de 12 ani