Antena Meniu Search
x

Poveste de dragoste sfârşită tragic pentru doi români în Italia. Mihai şi Claudia au murit într-un accident cumplit

Poveste de dragoste sfârşită tragic pentru doi români în Italia. Mihai şi Claudia se cunoşteau de numai câteva luni, însă între ei se înfiripase o adevărată poveste de iubire. Din nefericire, totul s-a sfârşit tragic în urma unui grav accident.

Români morţi într-un cumplit accident la Ghedi, provincia Brescia din Italia
Români morţi într-un cumplit accident la Ghedi, provincia Brescia din Italia - Facebook

Poveste de dragoste sfârşită tragic pentru doi români în Italia. Mihai şi Claudia se cunoşteau de numai câteva luni, însă între ei se înfiripase o adevărată poveste de iubire.

Din nefericire, totul s-a sfârşit tragic în urma unui grav accident.

Mihai Măriuţei (34 de ani) şi Claudia Martin (26 de ani) s-au stins din viaţă în noaptea de marţi spre miercuri, în zona oraşului Ghedi din provincia italiană Brescia.

Cei doi se aflau, în noaptea de 23 spre 24 octombrie 2018, într-un autoturism marca Mercedes, condus de Mihai, un tânăr din Iaşi plecat în Italia, acolo unde se şi stabilise de câţiva ani.

Pe acelaşi subiect

Din motive încă necunoscute, maşina în care se aflau cei doi români a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat de mai multe ori până a ajuns într-un canal.

În urma accidentului, niciunul dintre cei doi nu a supravieţuit.

Poveste de dragoste sfârşită tragic pentru doi români în Italia

Mihai Măriuţei şi Claudia s-au cunoscut în urmă cu câteva luni şi de atunci au fost nedezlipiţi. Povestea lor de iubire a impresionat pe toţi cei care îi cunoşteau.

Din nefericire, totul s-a transformat într-o adevărată dramă după teribilul accident. Cei doi au lăsat în urmă foarte multă durere.

Mihai era şi tatăl unei fetiţe în vârstă de numai 8 ani care va fi crescută de acum înainte de fosta soţie a tânărului.

Potrivit Brescia Oggi, trupul neînsufleţit al lui Mihai a fost adus în România, la Iaşi, pentru a fi înmormântat creştineşte în locul în care s-a născut şi a crescut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Poveste de dragoste sfârşită tragic pentru doi români în Italia. Mihai şi Claudia au murit într-un accident cumplit