Antena Meniu Search
x

Povestea pensionarilor găsiţi vinovaţi că au distrus colecţia de reviste şi filme pentru adulţi deţinută de fiul lor de 42 de ani

Doi pensionari din Statele Unite ale Americii ar putea fi puşi să plătească daune considerabile, după ce magistraţii i-au găsit vinovaţi de distrugerea colecţiei de reviste şi filme pentru adulţi deţinută de fiul lor, un bărbat în vârstă de 42 de ani.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 18.12.2020, 18:01

Cele două părţi trebuie să ajungă la un acord în privinţa daunelor care trebuie achitate
Bărbatul şi-a evaluat colecţia de reviste şi filme pentru adulţi la 25.000 de dolari - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Bărbatul de 42 de ani şi-a evaluat colecţia de reviste şi filme pentru adulţi la 25.000 de dolari.
  • Cele două părţi implicate în proces au termen până la sfârşitul lunii februarie să ajungă la un acord în privinţa daunelor care trebuie achitate.

David Werking s-a mutat înapoi în casa părintească din Grand Rapids, Michigan, şi a locuit alături de părinţii lui, Paul şi Beth, ambii de 68 de ani, în perioada 2016-2017.

Conform Metro Online, David şi-a găsit un nou loc de muncă în Muncie, Indiana, şi a părăsit din nou casa părintească după aproape doi ani.

Totuşi, în 2018, David s-a întors la părinţii săi, în Michigan, pentru a-şi recupera colecţia de jucării sexuale şi de reviste şi filme pentru adulţi.

A avut surpriza neplăcută să afle că părinţii lui i-au distrus aproape întreaga colecţie astfel că a luat decizia radicală de a-i da pe aceştia în judecată.

Colecţia de reviste şi filme pentru adulţi a fost evaluată la 25.000 de dolari

În faţa magistraţilor a precizat că părinţii lui nu aveau dreptul să-i distrugă bunurile deţinute şi a evaluat colecţia la circa 25.000 de dolari.

A recunoscut că o parte din colecţia avea chiar un caracter pornografic, dar nimic nu era ilegal de deţinut.

Culmea, magistraţii i-au dat dreptat şi au stabilit că părinţii săi sunt buni de plată.

Cele două părţi au termen până la sfârşitul lunii februarie să stabilească ce daune trebuie să încaseze David Werking pentru pierderea suferită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Povestea pensionarilor găsiţi vinovaţi că au distrus colecţia de reviste şi filme pentru adulţi deţinută de fiul lor de 42 de ani