Antena Meniu Search
x

Foarte multi tineri ar fi tentati sa apara in revistele pentru adulti

Drumul spre succes e pavat cu multe trupuri despuiate, tinute indecente si scandaluri sexuale. E teoria pe care merg multe domnisoare de la noi. Fete care nu s-ar da in laturi de la nimic, doar-doar sa guste din cele 15 minute de faima.

Vezi și

Reporterii Observator s-au pus in pielea unui agent care selecteaza tineri dornici de a deveni vedete peste noapte, iar propunerea lor a fost nuditatea. O modalitate simpla de a te face cunoscut.

Si, in dorinta lor de a cunoaste macar putin din lumea vedetelor, tinerii sunt dispusi sa accepte ofertele trecatorilor, chiar daca primesc in schimb doar promisiuni.

In mai putin de jumatate de ora au reusit sa selecteze cinci tineri dornici sa faca parte din lumea vedetelor. Iar nuditatea, in toate formele ei, se pare ca nu reprezinta un impediment in drumul tinerelor catre celebritate.

O simpla aparitie la seminud in ziarele de profil a ajutat-o si pe Simona Trasca sa ajunga rapid in lumea la care visa de mica: “Cred ca fiecare ajunge acolo unde e dat sa ajunga. Pentru ca lucrurile s-au legat de la sine. Bineinteles ca mi-am dorit chestia asta. Dumnenzeu mi-a dat-o. Nu e asa cum visam, dar nu ma plang”.

Cu toate astea, psihologii spun ca fenomenul din ultima vreme si promovarea tot mai mult a nuditatii poate avea efecte negative asupra generatiei tinere.

“La un moment dat, ne putem vicia viitorul, ne putem infuenta ulterioara evolutie, regretand o data cu trecerea timpului, momentul de slabiciune”, explica psihologul Jeni Chiriac.

Cultivarea nuditatii nu numai ca poate incuraja promiscuitatea, dar tinerii o percep ca fiind o forma normala de a avea succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Foarte multi tineri ar fi tentati sa apara in revistele pentru adulti