Antena Meniu Search
x

Foto Povestea unei femei care și-a vândut toate bunurile pentru a se muta în India. Afectată de ideea sărăciei, americanca a adoptat 11 copii

Courtney Lalotra a dezvăluit cum și-a vândut toate bunurile, inclusiv mașina, pentru a-și finanța planurile de a se muta în India și de a adopta cât mai mulţi copii cu putinţă.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 19.05.2021, 12:50

Povestea unei femei care și-a vândut toate bunurile pentru a se muta în India
Povestea unei femei care și-a vândut toate bunurile pentru a se muta în India - Profimedia Images

Courtney Lalotra, în vârstă de 34 de ani, din New Jersey, a călătorit pentru prima dată în India în 2010, unde a lucrat într-o mahala ca voluntară la un orfelinat pentru copii și a fost atât de emoționată de cei pe care i-a cunoscut, încât a hotărât să se întoarcă.

După ce a vândut tot ce deținea, femeia a strâns 15.000 de dolari, suficienți bani pentru a închiria un spaţiu de locuit timp de șase luni și pentru a plăti elementele esențiale de care avea nevoie pentru a avea grijă de copiii pe care intenționa să-i ajute.

Americanca a vrut cu orice preţ să salveze cât mai mulţi copii

De atunci, a adoptat 11 copii și este mama fiului ei biologic Adi, de cinci ani. Aceasta îi creşte împreună soțul ei, Yogesh, în vârstă de 37 de ani. ''Ceea ce mi-a rămas au fost primele momente când am coborât din avion și când m-am confruntat cu sărăcie - copii care cerșeau pe străzi, femei ținând bebeluși plângând în brațe'', a spus ea despre prima dată când a mers în India, relatează The Sun

Pe acelaşi subiect

În martie 2011, Courtney a părăsit SUA pentru a se întoarce în India și a înființat propria casă pentru copiii cu nevoi speciale. Părinții ei, care inițial aveau rezerve cu privire la mutarea ei, au ajuns să capete mai multă încredere în planurile de viitor şi să o ajute cu bani. 

În timp ce locuia în India, și-a întâlnit actualul soţ, Yogesh. Aceştia s-au căsătorit în 2014, înainte de a-și întâmpina fiul, Adi, un an mai târziu, în 2015. Courtney a explicat că pandemia de Covid a fost mult mai diferită în India decât în SUA și, uneori, s-a trezit că era geloasă pe cei de acasă.

''Există sute, dacă nu chiar mii de copii care ajung să fie orfani în fiecare zi, în India, mai ales acum în timpul pandemiei. Mulți dintre copiii de acasă sunt fie orfani complet, fie au pierdut un părinte, iar rudele lor nu îi pot îngriji'', a explicat ea.

Courtney - care spune că a ajutat peste 2000 de familii în timpul crizei coronavirusului prin livrarea de de rații de alimente celor care au nevoie - a adoptat doi copii, Satya și Shivam, chiar în timpul pandemiei, după ce mama lor a fost ucisă de tatăl lor.

Angajată să ajute copiii care au nevoie, femeia a decis să anuleze o călătorie pe care o plănuise înapoi în SUA, la începutul acestui an, pentru a-și vedea familia, pentru a putea rămâne și ajuta în continuare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Povestea unei femei care și-a vândut toate bunurile pentru a se muta în India. Afectată de ideea sărăciei, americanca a adoptat 11 copii