Antena Meniu Search
x

Poza virală cu liderii G7. ”Arată de parcă s-au întors de la petrecerea burlacilor”

Summitul G7 s-a încheiat cu o fotografie devenită virală. Cei nouă lideri politici au fost criticați pentru atitudinea degajată afișată în urma întâlnirii la nivel înalt. 

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 29.06.2022, 14:58

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

„Arată de parcă s-au trezit după o petrecere a burlacilor” sau „de ce participanții la summitul G7 se comportă ca tații și unchii de la nuntă, după ce au băut 35 de beri”, sunt doar câteva dintre comentariile din mediul online, după ce fotografia de grup a liderilor G7 a devenit virală, scrie Daily Mail.

Multe voci pun la îndoială seriozitatea oficialilor, acuzându-i pe liderii SUA, Germaniei, Franței, Italiei, Canadei, Japoniei și UK, că stau doar „să-și facă poze”.

"Președintele Franței, Emmanuel Macron, parcă ar fi un socru care zâmbește politicos, dar nu prea e încântat că se află acolo", în timp ce "unchiul Boris arată ca și când ar fi băut o sticlă întreagă de brandy", iar premirul Canadei, Justin Trudeau, "se comportă de parcă ar fi burlacul care petrece alături de prietenii săi, înaintea nunții", au scris urmăritorii pe rețelele sociale. 

În cadrul summitului, ironiile participanților la adresa lui Vladimir Putin au devenit, de asemenea virale. „Păstrăm sacourile? Le dăm jos?” a întrebat ironic premierul britanic Boris Johnson în timp ce se așeza la masă, alături de ceilalți șase oficiali.

Pe acelaşi subiect

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a sugerat „să aștepte” poza oficială înainte de a se dezbrăca, dar apoi Johnson a glumit „trebuie să arătăm că suntem mai duri decât Putin”, iar glumele pe această temă au continuat.

Concluziile summitului G7

Cele Şapte (G7) puteri industrializate, reunite în Germania, s-au angajat marţi ”să susţină” reconstrucţia Ucrainei printr-o Confernţă Internaţională şi printr-un plan, potrivit ”Decaraţiei” finale, consultată de AFP.

Statele G7, cărora li s-au alăturat ţări emergente, inclusiv India şi Africa de Sud, condamnă invazia ”ilegală” a Ucrainei de către Rusia.

Cei Şapte se declară, la încheierea reuniunii, ”hoărâţi să susţină reconstrucţia Ucrainei prin intermediul unei conferinţe şi unui plan internaţionale de reconstrucţie”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Poza virală cu liderii G7. ”Arată de parcă s-au întors de la petrecerea burlacilor”