Antena Meniu Search
x

Video: Momentul terifiant al prăbuşirii plafonului cu zeci de oameni, la bursa din Jakarta

Momentul terifiant al prăbuşirii plafonului bursei din Jakarta a fost surprins de camerele de supraveghere. Cel puţin 80 de oameni au fost răniţi în incident.

Prăbuşirea plafonului Bursei din Jakarta a fost filmată - Captura Youtube/Channel News Asia

Momentul terifiant al prăbuşirii plafonului bursei din Jakarta a fost surprins de camerele de supraveghere. Cel puţin 80 de oameni au fost răniţi în incidentul dramatic.

Imaginile arată un grup mare de studenţi care vizita în acel moment bursa din Capitala Indoneziei. Tinerii circulau pe plafonul de la mezanin, aflat chiar deasupra sălii principale din clădire.

Plafonul Bursei din Jakarta se prăbuşeşte odată cu studenţii, care au căzut de la câţiva metri înălţime. Inclusiv mobila de la mezanin s-a prăbuşit. Atât cei aflaţi la mezanin, dar şi cei de la parter au fost prinşi în dărâmături. Peste 80 de oameni au fost răniţi.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Momentul prăbuşirii plafonului Bursei din Jakarta | Sursa: Youtube/Channel News Asia

Cauzele incidentului sunt, deocamdată, necunoscute, dar poliţia a ţinut să precizeze că nu a fost vorba despre o bombă. Bursa din Jakarta a fost construită la finalul anilor 90 şi e partea unui complex de două turnuri care găzduiesc birouri, inclusiv cel al reprezentanţei în Indonezia a Băncii Mondiale.

În septembrie 2000, Bursa din Jakarta a fost ţinta unui atac terorist. 15 oameni au murit atunci, după ce o bombă a fost detonată la subsol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Video: Momentul terifiant al prăbuşirii plafonului cu zeci de oameni, la bursa din Jakarta