Antena Meniu Search
x

Premieră mondială la Tokyo. S-a lansat prima cursă cu avionul într-o realitate virtuală

Vă plac călătoriile, dar nu aveţi suficient timp? O companie din Tokyo a inventat cursa cu avionul într-o realitate virtuală.

Vezi și

Dacă sunteţi pasionat de călătorii şi doriţi să vizitaţi întreaga lume, în doar câteva ore, acum aveţi această şansă! O companie din Tokyo a inventat cursa cu avionul într-o realitate virtuală. Cu ajutorul unor ochelari speciali pasagerii se îmbarcă într-o aventură complexă cu destinaţia Paris, Roma, New York şi Hawaii.

First Airlines este prima companie aeriană bazată pe un concept de realitate virtuală. Pasagerii pătrund într-o sală decorată asemenea interiorul unei aeronave. Membrii echipajului le prezintă apoi instrucţiunile, care trebuie respectate ca la carte. Călătorii îşi pun centurile de siguranţă, ochelarii VR şi se pregătesc pentru o aventură de 2 ore jumătate prin lume.

Înaintea zborului, pasagerii beneficiează chiar şi de... 4 gustări delicioase. Experienţa costă 63 de dolari. O sumă mică având în vedere că turiştii vizitează în mai puţin de 3 ore principalele atracţii din Paris, Roma, New York şi Hawaii. 

First Airlines s-a deschis în 2016. Începând de atunci toate zborurile virtuale au fost rezervate în totalitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Premieră mondială la Tokyo. S-a lansat prima cursă cu avionul într-o realitate virtuală