Antena Meniu Search
x

Galerie foto Premiile Grammy 2024. Miley Cyrus, apariție spectaculoasă pe covorul roșu. A purtat o rochie făcută doar din ace de siguranță din aur

Premiile Grammy 2024. Apariție spectaculoasă la premiile Grammy 2024. Starul pop Miley Cyrus a uimit pe toată lumea duminică, după ce a apărut pe covorul roșu cu o rochie făcută din 14.000 de ace de siguranță de aur.

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 21:12

Vezi și

Cu o coafură în stilul lui Farrah Fawcett, compozitoarea și cântăreața, care a câștigat și primul premiu Grammy din cariera sa, a purtat o ținută specială de la Maison Margiela, ținută despre care renumita casă de modă spune că a fost realizată după „675 de ore de muncă meticuloasă”. Rochia metalică, asemănătoare unei plase, a fost inspirată din ținutele din anii 1920, dar și din portul zeițelor egiptene, potrivit CNN.

Miley Cyrus, acoperită cu 14.000 de ace de siguranță din aur

Acele de siguranță au fost prinse în așa fel încât să creeze un guler, dar și să îndeplinească rolul de lenjerie intimă.

Directorul de creație al casei franceze, John Galliano, a părut să se inspire în propriile colecții mai vechi, mai mulți utilizatori ai rețelelor sociale subliniind asemănarea dintre rochia purtată de Miley  și piesele din colecția de prêt-à-porter a designerului din toamna 1997.Miley Cyrus și-a completat look-ul de pe covorul roșu cu o pereche de pantofi galbeni, model cu vârf despicat care a devenit favoritul fanilor Margiela.

Pe acelaşi subiect

Miley Cyrus a câştigat primul trofeu din carieră, atribuit pentru piesa "Flowers", la categoria "cea mai bună interpretare pop solo".

Premiile Grammy 2024

Los Angeles a devenit scena muzicii seara trecută, odată cu decernarea Premiilor Grammy.  Ediţia cu numărul 66 a adunat aici cele mai mari vedete, printre care Taylor Swift şi Stevie Wonder. Printre câştigători s-a aflat Billie Eilish care a luat acasă premiul pentru cea mai bună melodie - cea din pelicula de succes "Barbie". Cea care a făcut istorie a fost însă Taylor Swift. Este singurul artist din istorie care a câştigat de patru ori premiul pentru cel mai bun album al anului.

Vedetele prezente la cea de-a 66-a ediţie a Premiilor Grammy şi-au făcut apariţia pe covorul roşu cu ţinute speciale. Dua Lipa a atras toate privirile într-o rochie lungă argintie, cu un decolteu adânc, la care a asortat un colier la baza gâtului încrustat cu pietre preţioase. Taylor Swift a optat pentru o rochie albă şi mănuşi negre lungi. Artista a accesorizat ţinuta simplă cu mai multe coliere, printre care şi un chocker cu ceas. Heidi Klum a apărut alături de soţul ei, Tom Kaulitz, şi a ales să îmbrace o rochie neagră cu diamante. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Premiile Grammy 2024. Miley Cyrus, apariție spectaculoasă pe covorul roșu. A purtat o rochie făcută doar din ace de siguranță din aur