Antena Meniu Search
x

Un preot a binecuvântat credincioșii folosind un pistol cu apă (Video)

Părintele Tim Pelc a devenit viral pe aproape toate rețelele de socializare, după ce a găsit o metodă inedită și curajoasă de a-și binecuvânta enoriașii.

de Redactia Observator

la 18.05.2020, 18:06

Enoriașii, stropiți cu pistolul cu apă - Profimedia

Preotul, care purta mască și vizieră de protecție, a folosit un pistol de jucărie, pe care l-a umplut cu apă sfințită și a început să-i stropească pe enoriași în mașini. Fotografiile au devenit imediat deliciul internetului, devenind sursă de amuzament pentru milioane de oameni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Părintele Tim Pelc, de la Parohia Sf. Ambrozie din Detroit nu este singurul paroh care a găsit o metodă mai puțin comună pentru a-i binecuvânta pe enoriași.

Un alt preot a fost înregistrat în timp ce udă cu furtunul enoriaşii veniţi la slujbă. Oamenii primesc cu smerenie binecuvântarea şi nu par deranjaţi de metoda inedită a feţei bisericeşti, de a trimite apa sfinţită spre absolut toată lumea.

Imaginile au fost publicate pe Facebook de preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, care scrie amuzat: "Când se udă grădina ... Domnului!".

Imaginile ar fi fost filmate într-o biserică din Rusia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un preot a binecuvântat credincioșii folosind un pistol cu apă (Video)