Antena Meniu Search
x

Video Preşedintele Franţei, concurs de glume cu doi vloggeri la Palatul Elysee, după o campanie de viralizare a măsurilor de protecţie anti-Covid

De la o provocare s-a ajuns la un concurs de glume la cel mai înalt nivel. Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, împreună cu doi dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din ţară, s-au întrecut în poveşti amuzante pe Youtube. Totul, după ce preşedintele i-a provocat pe cei doi să viralizeze un clip cu măsuri de protecţie anticovid.

de Redactia Observator

la 23.05.2021, 22:11

Vezi și

”Realizaţi un videoclip în care să explicaţi măsurile sanitare, iar dacă strângeţi 10 milioane de vizualizări, vă invit la Elysée!”

Este misiunea pe care au primit-o vloggerii McFly şi Carlito de la preşedintele Franţei, să facă un clip în care să promoveze măsurile de protecţie anti-Covid şi care să devină viral. În caz de succes, Emmanuel Macron promitea participarea la un concurs de glume.

Clipul filmat acum 3 luni şi-a atins obiectivul în doar trei zile. Acum are peste 15 milioane de vizualizări. Aşa că, înarmat cu cele mai bune glume, preşedintele i-a primit pe cei doi vloggeri la Palatul Elysee.

Emmanuel Macron: ”Secretara mea Valerie - care lucrează de ani întregi pentru mine - vine şi îmi spune: "Casa Albă încearcă să vă contacteze. Preşedintele Trump vrea să vorbească cu dumneavoastră! Mi-a spus: "Sunt eu, Donald! Ce mai faci?" Şi îmi zice: "te-am sunat să îţi urez la mulţi ani! Ştiu că este astăzi şi vreau să-ţi urez să ai o zi de naştere foarte, foarte fericită!" Sunt născut pe 21 decembrie, dar atunci era 19 decembrie. Nu era deloc ziua mea de naştere! Această anecdotă este falsă!”

Concursul s-a terminat cu un scor egal şi cu un concert rock în grădina Palatului Elysee.

Provocarea acceptată de Emmanuel Macron a devenit virală. Însă, a primit şi o mulţime de critici. Oamenii spun că înregistrarea cu cei doi vloggeri este o strategie de a atrage publicul tânăr de partea sa, înainte de alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Preşedintele Franţei, concurs de glume cu doi vloggeri la Palatul Elysee, după o campanie de viralizare a măsurilor de protecţie anti-Covid