Antena Meniu Search
x

Video Preşedintele Franţei, concurs de glume cu doi vloggeri la Palatul Elysee, după o campanie de viralizare a măsurilor de protecţie anti-Covid

De la o provocare s-a ajuns la un concurs de glume la cel mai înalt nivel. Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, împreună cu doi dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din ţară, s-au întrecut în poveşti amuzante pe Youtube. Totul, după ce preşedintele i-a provocat pe cei doi să viralizeze un clip cu măsuri de protecţie anticovid.

De Redactia Observator la 23.05.2021, 22:11
Vezi și

”Realizaţi un videoclip în care să explicaţi măsurile sanitare, iar dacă strângeţi 10 milioane de vizualizări, vă invit la Elysée!”

Este misiunea pe care au primit-o vloggerii McFly şi Carlito de la preşedintele Franţei, să facă un clip în care să promoveze măsurile de protecţie anti-Covid şi care să devină viral. În caz de succes, Emmanuel Macron promitea participarea la un concurs de glume.

Clipul filmat acum 3 luni şi-a atins obiectivul în doar trei zile. Acum are peste 15 milioane de vizualizări. Aşa că, înarmat cu cele mai bune glume, preşedintele i-a primit pe cei doi vloggeri la Palatul Elysee.

Emmanuel Macron: ”Secretara mea Valerie - care lucrează de ani întregi pentru mine - vine şi îmi spune: "Casa Albă încearcă să vă contacteze. Preşedintele Trump vrea să vorbească cu dumneavoastră! Mi-a spus: "Sunt eu, Donald! Ce mai faci?" Şi îmi zice: "te-am sunat să îţi urez la mulţi ani! Ştiu că este astăzi şi vreau să-ţi urez să ai o zi de naştere foarte, foarte fericită!" Sunt născut pe 21 decembrie, dar atunci era 19 decembrie. Nu era deloc ziua mea de naştere! Această anecdotă este falsă!”

Concursul s-a terminat cu un scor egal şi cu un concert rock în grădina Palatului Elysee.

Provocarea acceptată de Emmanuel Macron a devenit virală. Însă, a primit şi o mulţime de critici. Oamenii spun că înregistrarea cu cei doi vloggeri este o strategie de a atrage publicul tânăr de partea sa, înainte de alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Preşedintele Franţei, concurs de glume cu doi vloggeri la Palatul Elysee, după o campanie de viralizare a măsurilor de protecţie anti-Covid

Breaking News

Românii, sfătuiţi să boicoteze vacanţele din Austria drept răzbunare pentru Schengen. Au lăsat acolo...

Românii, sfătuiţi să boicoteze vacanţele din Austria drept răzbunare pentru Schengen. Au lăsat acolo 40 de milioane de euro în 2021