Antena Meniu Search
x

Presupusa iubită a lui Putin ar fi din nou însărcinată. Liderul de la Kremlin ar fi aflat vestea în timpul pregătirilor pentru Ziua Victoriei

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, ar fi însărcinată pentru a treia oară, iar liderul de la Kremlin ar fi fost uluit să afle că va deveni din nou tată la vârsta de 70 de ani, potrivit unor surse de la Moscova, citate de publicația The Sun.  

de Redactia Observator

la 09.05.2022, 14:57

Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, din nou însărcinată
Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, din nou însărcinată - Profimedia Images

Fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică, Alina Kabaeva i-ar fi dăruit deja doi fii lui Vladimir Putin, iar acum ar fi însărcinată pentru a treia oară. „Putin a aflat că amanta lui este din nou însărcinată – iar sarcina a fost neplanificată”, potrivit canalului de Telegram al postului rusesc General SVR, citat de The Sun.

Cine este Alina Kabaeva și ce legătură are cu Vladimir Putin

În aprilie 2008, Moskovsky Korrespondent a fost prima publicație care a scris că fosta campioană olimpică, Alina Kabaeva, este logodită cu președintele rus Vladimir Putin. Povestea a fost infirmată și ziarul, deținut de oligarhul Aleksandr Lebedev, a fost închis, potrivit NYT. În anii următori, statutul relației dintre Kabaeva și Putin a devenit subiect tabu în Rusia, despre care presa a evitat să scrie.

În iulie 2013, Kabaeva susținea că nu are copii. În martie 2015, presa occidentală a scris că Alina Kabaeva a născut la o clinică exclusivistă din Ticino, Elveția. În acea perioadă, Putin nu mai apăruse în public de o săptămână iar în presa internă și externă s-a declanșat o avalanșă de speculații unde ar putea fi liderul rus, una dintre variante fiind că asista la naștere. Peskov a negat informația.

În 2019, Kabaeva ar fi născut din nou la maternitatea Kulakov din Moscova. Ziarul elvețian SonntagsZeitung a dezvăluit recent că un medic ginecolog elvețian de origine rusă a asistat la ambele nașteri, că prima din 2015 a fost a unui băiat și a doua din 2019 a fost a unui alt băiat, ambii sunt fiii lui Putin.

Alina Kabaeva este medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2000, cu aur patru ani mai târziu, la Atena, de două ori campioană a lumii, de cinci ori campioană a Eurpei. Kabaeva este supranumită ”cea mai flexibilă femeie din Rusia”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Presupusa iubită a lui Putin ar fi din nou însărcinată. Liderul de la Kremlin ar fi aflat vestea în timpul pregătirilor pentru Ziua Victoriei