Antena Meniu Search
x

O prezentatoare din Serbia a rămas fără o mână, după ce a fost spulberată de un autobuz

Dea Djurdjevic, o cunoscută prezentatoare TV din Serbia, și-a pierdut o mână după ce a fost implicată într-un carambol.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.03.2019, 18:01

Dea Djurdjevic, o cunoscută prezentatoare TV din Serbia, și-a pierdut o mână după ce a fost implicată într-un carambol.

Tânăra prezentatoare, în vârstă de 27 de ani, se îndrepta spre serviciu atunci când a fost implicată într-un accident minor, pe o șosea din nordul Belgradului. 

Dea Djurdjevic a coborât din autoturism pentru a inspecta avariile, moment în care a fost lovită de un autobuz. Un alt autocar s-a izbit apoi în primul. 

Potrivit blic.rs, prezentatoarea TV a fost transportată de urgență la spital, unde medicii s-au chinuit timp de cinci ore pentru a-i lipi, la propriu, brațul rupt. În urma accidentului, Dea Djurdjevic s-a ales și cu o fractură de șold.

Dea Djurdjevic

"A fost o mare reponsabilitate, nu doar pentru că este o persoană faimoasă și o prietenă", a declarat după intervenția chirurgicală medicul Bumbasirevic. "Pe lângă faptul că era rupt, brațul era și ars", a explicat el. 

"Unde este mâna mea?"

"Era sperată, dar nu panicată. Când Dusan Vranješević, medicul de pe ambulanță, s-a apropiat de ea a observat că avea mâneca goală. A fost cel mai greu moment și cu toate că ea nu înțelegea ce spunea din cauza șocului, l-a întrebat cu calm <<Unde este mâna mea, mă doare foarte tare!>>", a povestit unul dintre medicii care au preluat-o pe vedeta TV.

Maria, o femeie din autobuzul implicat în accident, a povestit, la rândul ei, clipele îngrozitoare prin care a trecut Dea Djurdjevic. "Eram în autocar. Am auzit pe cineva țipând și am mers către ea. La început nu mi-am dat seama ce s-a întâmplat, însă când am văzut mâneca mi-a fost totul clar. M-am așezat lângă ea, nu știa ce s-a întâmplat, a fost teribil", a povestit ea.

Prezentatoare TV din Serbia

"Dea s-a aplecat pe un zid, voia sa-și sune iubitul și mama. Apoi a început să repete că o doare mâna și vrea ceva pentru durere. A vrut să-și atingă brațul, dar i-am luat fața în mâini și i-am întors capul spre mine. Sângera foarte mult", a mai spus Maria.

Potrivit sursei citate, Dea Djurdjevic este acum în afara oricărui pericol, iar starea ei de sănătate se îmbunătățește. 

"În toată durerea și tragedia care a lovit-o, m-a întrebat dacă e totul în regulă în redacție și dacă totul merge bine. E incredibil, are un caracter puternic", a declarat Zeljko Mitrovic, directorul televiziunii RTV Pink, acolo unde Dea prezintă un matinal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » O prezentatoare din Serbia a rămas fără o mână, după ce a fost spulberată de un autobuz