Antena Meniu Search
x

Prezentatoare TV din Anglia, muşcată de un pinguin în direct: "Au. Nu sunt peşte"

Moment dureros în direct pentru prezentatoarea meteo Laura Tobin de la Good Morning Britain.

de Monica Palade

la 22.07.2021, 19:21

Prezentatoare TV din Anglia, muşcată de un pinguin în direct: "Au. Nu sunt peşte" - Captura video youtube

Meteorologul, în vârstă de 39 de ani, a fost muşcată în timp ce vorbea despre prognoza meteo de către un pinguin în direct. „Au, nu sunt peşte”, a strigat vedeta TV, în timp ce a fost întreruptă nepoliticos de pofticioasa pasăre acvatică.

Laura prezenta de la Chessington World of Adventures Resort şi stătea în mijlocul pinguinilor, care îşi luau micul dejun. A fost însă luată pe nepregătite când unul dintre ei a muşcat-o în spatele piciorului.

Incident în direct

„Dacă ne uităm la următoarele șapte zile, temperaturile rămân mult, mult peste medie. Aceste temperaturi ridicate până la 30 se reduc până la 20 de ani pe măsură ce ne îndreptăm spre weekend și săptămâna viitoare. Șansa procentuală de precipitații în următoarele zile este scăzută, dar de sâmbătă încolo este mare ...". La scurt timp a urmat incidentul, când Laura este auzită în direct: „Au, nu am mâncare, Pinguinii cred că eu sunt mâncarea. Nu, nu sunt peşte!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Prezentatoare TV din Anglia, muşcată de un pinguin în direct: "Au. Nu sunt peşte"