Antena Meniu Search
x

Prima Doamnă a Statelor Unite va fi operată. Jill Biden are o "mică leziune" deasupra unui ochi, descoperită în timpul unui control de rutină

Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, va fi operată săptămâna viitoare, pentru a-i fi îndepărtată o "mică leziune" cutanată descoperită pe faţă în timpul unui control de rutină, a anunţat miercuri purtătoarea ei de cuvânt, relatează AFP, citat de Agerpres"Ca măsură de precauţie, medicii au recomandat să îi fie îndepărtată" leziunea, se arată în scrisoarea publicată.

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 09:01

Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, va fi operată pentru o "mică leziune" la nivelul feţei
Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, va fi operată pentru o "mică leziune" la nivelul feţei - Profimedia Images

Intervenţia chirurgicală în ambulatoriu va avea loc miercuri, 11 ianuarie, la spitalul militar Walter Reed de lângă Washington, a declarat medicul prezidenţial, Kevin O'Connor, într-o scrisoare publicată de purtătoarea de cuvânt a Primei Doamne, Vanessa Valdivia.

"În timpul unui screening de rutină pentru cancerul de piele, a fost descoperită o mică leziune deasupra ochiului Primei Doamne. Ca măsură de precauţie, medicii au recomandat să îi fie îndepărtată" leziunea, precizează medicul în scrisoarea sa.

Jill Biden este cea mai în vârstă Primă Doamnă din istoria SUA

Ţesuturile îndepărtate vor fi apoi analizate, a mai precizat el.

Jill Biden, în vârstă de 71 de ani, este cea mai în vârstă Primă Doamnă din istoria SUA, în timp ce soţul ei, Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, este, de asemenea, cel mai în vârstă locatar al Casei Albe din istorie.

Cancerul este o cauză personală pentru Joe Biden, al cărui fiu Beau a murit în 2015 de cancer la creier. Reducerea ratei deceselor cauzate de această boală reprezintă pentru Joe Biden o "prioritate prezidenţială".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Prima Doamnă a Statelor Unite va fi operată. Jill Biden are o "mică leziune" deasupra unui ochi, descoperită în timpul unui control de rutină