Antena Meniu Search
x

Prima reacție a prințului William, după interviul lui Harry și Meghan Markle: "Nu suntem deloc o familie rasistă"

Ducele de Cambridge a declarat că membrii familiei regale nu sunt rasiști, aceasta fiind prima sa reacție în urma acuzațiior lansate de Meghan Markle în cadrul interviului acordat jurnalistei Oprah Winfrey. Soția prințului Harry a spus în cadrul interviului că soțul său a fost întrebat de un membru al familiei, fără să dea nume, despre „cât de întunecată” ar putea fi pielea fiului lor Archie, înainte ca bebelușul să se fi născut.

de Redactia Observator

la 11.03.2021, 14:52

Prințul William alături de soția sa, ducesa de Cambridge
Prințul William alături de soția sa, ducesa de Cambridge - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

"Nu suntem deloc o familie rasistă", i-a răspuns prințul William unui jurnalist, în timpul vizitei sale în Stratford, alături de ducesa de Cambridge, scrie BBC. De asemenea, ducele de Cambridge a mai adăugat că nu a vorbit încă cu fratele său, în urma dezvăluirilor făcute de Meghan Markle.

Familia regală britanică, acuzată de rasism

În cadrul unui interviu acordat de Meghan Markle şi prinţul Harry prezentatoarei vedete Oprah Winfrey, ducesa de Sussex a declarat că unii membri ai familiei regale şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la culoarea pielii pe care urma să o aibă bebeluşul, în prezent în vârstă de doi ani.

Prinţul Harry i-a spus prezentatoarei că aceste declaraţii nu au fost făcute de către regină sau de prinţul consort.

El nu a precizat identitatea persoanei care a deschis acest subiect, ”dar a vrut să se asigure că eu ştiu (...) că nu este vorba nici despre bunica sa şi nici despre bunicul său”, a declarat prezentatoarea emisiunii CBS "This Morning".

Reacția Palatului Buckingham

Problemele cu privire la rasă ridicate de Harry şi Meghan în interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey sunt "îngrijorătoare" şi familia le va răspunde personal, a anunţat Palatul Buckingham, scrie BBC.

Într-o declaraţie, Palatul a transmis că "amintirile pot fi diferite", dar problemele sunt "luate foarte în serios". Palatul a afirmat că familia regală este "întristată" să afle cât de provocatori au fost aceşti ani pentru cuplu. 

"Harry, Meghan şi Archie vor fi întotdeauna membrii iubiţi ai familiei", se arată în comunicat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Prima reacție a prințului William, după interviul lui Harry și Meghan Markle: "Nu suntem deloc o familie rasistă"