Antena Meniu Search
x

Un primar se opune ferm planului guvernamental anti-covid: "Măsurile sunt defecte și nedrepte. Ne opunem în unanimitate" | Video

Primarul din Manchester, Andy Burnham, a acuzat guvernul că folosește zonele nordice afectate grav de o creștere a cazurilor precum Liverpool, Lancashire și Manchester pentru o strategie regională de blocare experimentală.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.10.2020, 22:30

Vezi și
  • Primarul din Manchester și consilierii săi se opun ferm planului guvernamental

Andy Burnham, primar Manchester: "Ne-am opus în unanimitate planurilor guvernului pentru nivelul 3. Ele sunt defecte și nedrepte. Ei ne cer să riscăm locurile de muncă, casele și afacerile rezidenților noștri și o mare parte din economia noastră pe o strategie pe care proprii experți le spun că s-ar putea să nu funcționeze. Nu ne-am înscrie niciodată la așa ceva"

Sadiq Khan, primarul Londrei: "Acest guvern are obiceiul de a trata primarii și liderii locali cu suspiciune și mai degrabă ca adversari decât ca aliați. Ceea ce încearcă să facă Andy Burnham și alții, inclusiv eu, este să colaboreze cu guvernul pentru a avea cel mai eficient regim de încetinire privind răspândirea virusului și împărtășesc îngrijorarea lui Andy la Londra, cu excepția cazului în care guvernul acordă afacerilor noastre, consiliilor noastre, lucrătorilor și persoanelor noastre sprijinul financiar de care au nevoie"

Primarii din toată Anglia au criticat abordarea regională a guvernului în ceea ce privește controlul creșterii noilor infecții cu coronavirus, spunând că lipsa sprijinului financiar pentru zonele supuse unor restricții mai dure riscă locuri de muncă și mijloacele de trai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un primar se opune ferm planului guvernamental anti-covid: "Măsurile sunt defecte și nedrepte. Ne opunem în unanimitate" | Video