Antena Meniu Search
x

Primarul din Cambridge refuza inhumarea lui Tamerlan Tarnaev in orasul sau

Primarul din Cambridge, un orasel de langa Boston nu doreste ca Tamerlan Tarnaev, suspect in atentatul de la maraton, sa fie inmormantat in localitate. Directorul firmei de pompe funebre la care se afla trupul cecenului nu a gasit niciun loc de veci in tot statul Massachusetts.

Peter Stefan, directorul firmei de pompe funebre, spera ca orasul Cambridge sa fie ultima oprire in cautarea unui cimitir. Pana acum, a dat 1.500 de telefoane si s-a confruntat cu protestatari nemultumiti ca a acceptat sa preia trupul lui Tarnaev. Autoritatile din oras au anuntat ca Stefan nici nu ar trebui sa faca o asemenea solicitare.

„Eforturile dificile si stresante ale catatinol din orasul Cambridge sa revina la o viata linistita ar fi spulberate de agitatia, protestele si prezenta jurnalistilor la o astfel de inmormantare. Familiile celor inmormantati in cimitirul din Cambridge merita ca rudele lor decedate sa se odihneasca in pace”, a declarat primarul Robert Healy pentru Boston Magazine.

In cazul in care edilul nu se va lasa convins sa autorizeze inhumarea, Peter Stefan spune ca va apela la guvernul statului Massachusetts si la oficialii federali.

Foto: rt.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Primarul din Cambridge refuza inhumarea lui Tamerlan Tarnaev in orasul sau