Antena Meniu Search
x

Galerie foto Primele imagini cu Regele Charles, după moartea mamei sale. Monarhul se întoarce la Londra, de unde se va adresa naţiunii

Regele Charles al III-lea a părăsit Castelul Balmoral, alături de Camilla, soţia lui şi noua regină consoartă. Monarhul Marii Britanii se întoarce la Londra, acolo unde urmează să se întâlnească cu premierul Liz Truss, iar mai apoi se va adresa naţiunii îndoliate

de Redactia Observator

la 09.09.2022, 14:25

Jurnaliştii britanicii au surprins primele imagini cu noul rege al Marii Britanii, realizate la mai puţin de 24 de ore de la anunţul morţii Reginei Elisabeta a III-a.

Regatul Unit are un nou monarh

Charles, care s-a grăbit să fie alături de regină înainte ca aceasta să se stingă din viață joi, ar urma să se întoarcă la Londra împreună cu soția sa Camilla, acum regină consort, înainte de a se întâlni cu premierul și de a face o declarație televizată.

Moartea reginei, cel mai longeviv monarh britanic și o prezență impunătoare pe scena mondială timp de șapte decenii, a atras condoleanțe din întreaga lume.

La primele ore ale dimineții în Londra, membrii publicului continuau să depună flori în fața Palatului Buckingham, iar pe panourile publicitare din oraș erau afișate mesaje de condoleanțe. Ziarele au publicat pe prima pagină fotografii omagiale pentru regină.

Joi, mii de oameni s-au adunat în fața palatului reginei, unde vestea a fost întâmpinată cu tăcere, în timp ce steagul a fost coborât la jumătatea catargului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Primele imagini cu Regele Charles, după moartea mamei sale. Monarhul se întoarce la Londra, de unde se va adresa naţiunii