Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele modele Toyota Supra 2020, distruse în drum spre proprietarii care au dat peste 50.000 € pe maşină

Primele modele Toyota Supra 2020 au fost distruse în drum spre proprietarii care au dat peste 50.000 € pe maşină. Bolizii au fost avariaţi pe platforma care îi transporta, pe un drum din Ungaria.

de Cosmin Stăniloiu

la 21.07.2019 , 11:20

Primele modele Toyota Supra 2020 au fost distruse în drum spre proprietarii care au dat peste 50.000 € pe maşină. Bolizii au fost avariaţi pe platforma care îi transporta, pe un drum din Ungaria.

După mult timp, Toyota Supra este refabricată, alături de fratele său, BMW Z4, la Graz, în Austria. Primele modele sunt deja pe drum spre noii proprietari, dar o parte dintre ei vor mai avea de aşteptat, dupăc e au plătit mai mult de 50.000 pentru un exemplar.

Platforma care le transporta, în Ungaria, a fost implicată într-un accident, ale căruit cauze n-au fost încă identificate.

Articolul continuă după reclamă

Imagini cu trei maşini Toyot Supra 2020 au apărut pe Facebook, ele fiind avariate serios, chiar pe platformă. Nu se ştie dacă şoferul l-ea lovit din greşeală, su un alt camion a intrat în el.

Pe acelaşi subiect

Cea de-a cincea generație a Toyota Supra a fost prezentată oficial la Salonul Auto de la Detroit, în luna ianuarie a acestui an. Motorul cel mai puternic din ofertă este un 3.0 turbo cu șase cilindri în linie, dezvoltat de BMW, care asigură 340 CP și 500 Nm.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Spre deosebire de generația anterioară, toate unitățile Supra V sunt construite în Austria, la uzina din Graz. Motivul este că noua Toyota Supra împarte platforma tehnică și fabrica cu BMW Z4.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Primele modele Toyota Supra 2020, distruse în drum spre proprietarii care au dat peste 50.000 € pe maşină