Antena Meniu Search
x

Primele poze oficiale de la nunta regală din Marea Britanie. Imaginile fac înconjurul planetei

Primele fotografii oficiale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle au fost date publicităţii de Casa regală britanică.

Vezi și

Primele fotografii oficiale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle au fost date publicităţii de Casa regală britanică. Imaginile fac deja înconjurul planetei, mai ales că sunt foarte diferite de pozele sobre din trecut.

Făcute de acelaşi artist care a realizat şi şedinţa foto dedicată logodnei, pozele de la nunta princiară sunt unele dintre cele mai îndrăzneţe din istoria Casei regale britanice.   

Au un aer informal şi arată bucuria deloc reţinută a mirilor şi a celor mai apropiate persoane care le-au fost alături. Familia s-a reunit în Camera Verde din Castelul Windsor pentru două dintre fotografiile oficiale. A treia poză surprinde cuplul proaspăt căsătorit în aer liber. 

Departe de tatăl ei în cel mai important moment din viaţă, Meghan a fost condusă la altar de prinţul Charles - căruia i-a mulţumit într-un discurs neconvenţional, la petrecerea de după nuntă.

În faţa tuturor, fosta actriţă a dezvăluit că vrea să ducă familia regală într-o nouă direcţie.

În această dimineaţă, ducele şi ducesa de Sussex s-au întors la Londra. Acolo a ajuns şi buchetul miresei, depus la mormântul Soldatului Necunoscut din catedrala Westmister Abbey. 

Peste 2.000 de oameni au fost invitați la Castelul Windsor pentru nunta princiară. Fiecare a primit o pungă plină de cadouri.

Pentru cumnata sa, dar şi pentru cele mai bune prietene, Meghan a ales brăţări din aur. 450 de dolari costă bijuteria pe care le-a oferit-o ca să le amintească de ziua nunţii ei.

Ducesa de Sussex i-ar fi făcut şi soţului său un cadou: luna de miere, pe care ar fi plătit 150 de mii de dolari.

Un complex de cabane din Namibia ar fi una dintre destinaţiile alese. Aflat la patru ore de mers cu maşina de cel mai apropiat oraş, acest loc oferă privelişti care îţi taie răsuflarea. 

Cuplul ar plănui să-l viziteze apoi pe tatăl lui Meghan. În vârstă de 73 de ani, Thomas Markle se află în Mexic, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală din cauza unui infarct.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Primele poze oficiale de la nunta regală din Marea Britanie. Imaginile fac înconjurul planetei