Antena Meniu Search
x

Foto Primul bărbat din lume care s-a vaccinat anti-Covid, britanicul William Shakespeare, a murit la 81 de ani

William Shakespeare, primul bărbat din lume care s-a vaccinat împotriva Covid-19, după aprobarea autorităților de reglementare din Marea Britanie, a murit în spital după o lungă boală.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 25.05.2021, 18:54

Primul bărbat din lume care s-a vaccinat anti-Covid, britanicul William Shakespeare, a murit la 81 de ani
Primul bărbat din lume care s-a vaccinat anti-Covid, britanicul William Shakespeare, a murit la 81 de ani - Profimedia Images

Omagiile au fost aduse mândrului pensionar în vârstă de 81 de ani, care a ajuns să scrie istorie la nivel mondial pe data de 8 decembrie, atunci când a fost vaccinat împotriva coronavirusului, la Spitalul Universitar Coventry. 

Imaginea bărbatului proaspăt vaccinat a apărut pe primele pagini ale presei din întreaga lume - spre bucuria lui și a familiei sale.

Bărbatul a lăsat în urmă o familie îndurerată

Bill, după cum era cunoscut în rândul celor apropiaţi, a decedat după o perioadă lungă în care a fost bolnav, joi, în același spital unde a primit vaccinul de la Pfizer. El a declarat atunci: ''Trebuie să spun că personalul de la acest spital este minunat''. William Shakespeare a fost a doua persoană din lume care a primit vaccinul, după Maggie Keenan. 

Pe acelaşi subiect

Trista sa moarte a fost deplânsă nu numai de către familia sa, ci și de numeroasele persoane cu care a intrat în contact.  El a fost catalogat drept o ''figură extrem de iubită''.  Omul fusese în trecut președinte al consiliului parohial timp de 20 de ani.

''Bill a fost un militant pe tot parcursul vieții, așa că a fost încântat să poată ajuta, să încurajeze pe toată lumea să facă vaccinul pentru a reveni la toate lucrurile de care ne bucuram în viață. Să ne vaccinăm este cel mai bun tribut pe care îl putem face cu toții în cinstea lui Bill''.

''A fost pasionat de fotografie, i-a plăcut jazz-ul și socializarea și a iubit natura și grădinile. Bill va fi amintit pentru multe lucruri.''

Bărbatul îşi lasă în urmă soția şi pe cei doi fii. Detaliile funerare nu au fost încă puse la punct, potrivit Daily Mail. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Primul bărbat din lume care s-a vaccinat anti-Covid, britanicul William Shakespeare, a murit la 81 de ani