Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primul mort de coronavirus în Europa. Femeia era strict izolată de pe 25 ianuarie

A fost înregistrat primul mort de coronavirus în Europa. E vorba despre o femeie care era izolată strict de pe 25 ianuarie.

de Cosmin Stăniloiu

la 15.02.2020 , 12:31

Mort de coronavirus Primul mort de coronavirus în Europa. Bărbatul era strict izolat de pe 25 ianuarie - hepta
  • O femeie de 80 de ani e primul mort de coronavirus, în Europa.
  • E primul deces cauzat de virus în afara Asiei.

A fost înregistrat primul mort de coronavirus în Europa. E vorba despre o femeie care era izolată strict de pe 25 ianuarie.

Ministrul Sănătăţii din Franţa, Agnes Buzyn, a anunţat sâmbătă de dimineaţă primul deces cauzat de coronavirus din Europa, totodată primul din afara Asiei. 

Oficialul francez a spus că este vorba despre o femeie de 80 de ani, turist chinez care a sosit în Franţa pe 16 ianuarie. Originară din provincia Hubei, aceasta era complet izolată şi strict supravegheată de pe 25 ianuarie, la spitalul Bichat. 

Articolul continuă după reclamă

Starea de sănătate a femeii s-a degradat rapid în ultimele ore şi nu a mai putut fi salvată, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de medici.

Doar trei alte decese au mai fost raportate până acum în afara Chinei, unul în Hong Kong, altul în Filipine şi unul în Japonia. În China au murit de coronavirus peste 1.500 de oameni, majoritatea în provincia Hubei, acolo unde a apărut prima oară virusul.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Primul mort de coronavirus în Europa. Femeia era strict izolată de pe 25 ianuarie