Antena Meniu Search
x

Aventura unei prinţese din Emirate, fugită din ţara condusă de tatăl ei, subiectul unui documentar

Şi-a plănuit evadarea timp de 7 ani, dar a fost prinsă după doar 8 zile. Este aventura unei prinţese din Emirate, care a încercat să fugă din ţara condusă de tatălui ei. Tânăra a fost adusă acasă cu forţa.

Vezi și

Şi-a plănuit evadarea timp de 7 ani, dar a fost prinsă după doar 8 zile. Este aventura unei prinţese din Emirate, care a încercat să fugă din ţara condusă de tatălui ei. Tânăra a fost adusă acasă cu forţa. Iar de atunci nimeni nu a mai auzit nimic de ea. Viaţa ei a devenit acum subiectul unui documentar BBC, care va fi difuzat, în premieră, mâine, 6 decembrie 2018.

Prinţesa Latifa este fiica Şeicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum, conducătorul Emiratelor Arabe Unite. Unul dintre cei mai puternici şi bogaţi oameni de pe planetă. Cu toate acestea, fiica lui de 33 de ani a riscat totul pentru a începe o viaţă nouă, departe de regimul în care se simţea prizonieră. Şi-a plănuit evadarea timp de 7 ani, dar a fost prinsă după doar 8 zile. 

Era la 50 de kilometri de India, ţara de unde urma să se îmbarce către Statele Unite, când iahtul pe care se afla a fost interceptat de trupe de comando, potrivit martorilor.

A fost dusă înapoi în Dubai cu forţa, iar de atunci nimeni nu a mai auzit nimic despre ea. Totul se înâmpla la începutul lunii martie.

Într-o filmare de 40 de minute pe care a făcut-o înainte de evadare, Latifa a mărturisit că a mai încercat o dată să fugă din Emiratele Arabe. Avea doar 16 ani. A fost capturată, însă, la graniţă, închisă timp de 3 ani, bătută şi torturată.

Aventura ei a devenit acum subiectul unui documentar BBC care va fi difuzat mâine. La solicitarea producătorilor, şeicul a refuzat să comenteze, însă un apropiat al acestuia a declarat că Latifa se află alături de familia ei şi se simte minunat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Aventura unei prinţese din Emirate, fugită din ţara condusă de tatăl ei, subiectul unui documentar