Antena Meniu Search
x

Proful de mate a pierdut pariul cu elevii şi şi-a vopsit barba în albastru. Mesajele lui, virale pe Facebook

Proful de mate a pierdut pariul cu elevii şi şi-a vopsit barba în albastru. Mesajele lui au devenit apoi virale pe Facebook.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.03.2020, 11:51

Proful de mate a pierdut pariul cu elevii şi şi-a vopsit barba în albastru. Mesajele lui au devenit apoi virale pe Facebook.

Un profesor de matematică de la un liceu din Chişinău a devenit viral pe reţelele de socializare, după un pariu pierdut cu elevii săi. Alex Leahu, care predă la liceul Spiru Haret, le-a cerut elevilor din clasa a şaptea să ia, mai mult de jumătate dintre ei, note de 9 şi 10 la testul de mate.

Dacă acest lucru urma să se întâmple, profesorul a spus că îşi va vopsi barba în albastru. Cum elevii au îndeplinit cerinţa profesorului, şi acesta s-a ţinut de cuvânt şi a mers la un salon în care şi-a vopsit barba. A şi postat pe Facebook fotografia cu momentul când pune albastru în barbă.

"Uneori și pentru lucruri "stupide" trebuie să ai curaj. Să faci lucrurile diferit nu pentru că sunt ilegale, ci pentru că nu-s așteptate. Odată în viață trăim.", a scris Ale Leahu în dreptul pozei.

Ulterior, acesta a ieşit în oraş împreună cu mai mulţi prieteni şi a afişat mai multe mesaje scrise pe cartoane care au devenit virale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Proful de mate a pierdut pariul cu elevii şi şi-a vopsit barba în albastru. Mesajele lui, virale pe Facebook