Antena Meniu Search
x

Protestatarii din Turcia au strans bani pentru o reclama in New York Times

Un grup de activisti turci a apelat la un site de crowdfunding pentru a strange banii necesarii cumpararii unei pagini de reclama in New York Times. Pana acum, din donatiile online s-au strans 75.576 de dolari, desi suma minima necesara era de 53.800 de dolari.

La sectiunea de prezentare a cauzei pentru care se strang fonduri, turcii au mentionat ca actioneaza independent:  „Suntem poporul turc. Nu facem parte din oragnizatii, partide si nu suntem afiliati nimanui. Avem un editor si un grafician. Vom strange, cel mai probabil, cele 52.030 de dolari necesare pentru reclama A2, in New York Times. Avem nevoie de fotografii cu rezolutie mare, in acest moment”.

Oltac Unsal, unul dintre cei care aua vut aceasta initiativa, a declarat pentru Huffington Post ca s-a hotarat cumpararea unui spatiu de reclama in new York Times deoarece presa din Turcia nu pare sa reactioneze la ce se intampla in tara.

De asemenea, a mai precizat ca reclama pe care o vor publica va reprezenta sprijinul fata de protestatari si angajamanetul pe care si l-au luat acestia.

Suma pentru cumpararea spatiului de reclama a fost deja stransa, prin internediul site-ului www. indiegogo.com.

„Avem suficient pentru reclama din New York Times. Va multumim. Continuati sa donati si spuneti-ne ce ar trebuie sa faca minunatul coelctiv de aici cu banii!!! Vom continua sa strangem donatii, iar donatorii pot decide cum sa utilizeze ce ramane”, se mentioneaza pe pagina dedicatastrangerii de fonduri.

Foto: indiegogo.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Protestatarii din Turcia au strans bani pentru o reclama in New York Times