Antena Meniu Search
x

Video Pumni şi maţe de porc au zburat în Parlamentul din Taiwan

Dezbaterea Parlamentului din Taiwan privind importurile de carne de porc din SUA s-a transformat într-o bătaie generală. Parlamentarii din Opoziţie au început să arunce cu măruntaie de porc în reprezentanţii puterii, apoi pumnii au început să zboare în orice direcţie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.11.2020, 13:03

Parlametarii din Taiwan s-au bătut fără rezerve - Profimedia Images
  • Opoziţia din Taiwan a atacat premierul cu maţe de porc
  • Parlamentarii s-au bătut fără rezerve

Legiuitorii din partea principalului partid de opoziție din Taiwan, Kuomintang (KMT), au aruncat cu maţe de porc și s-au bătut cu alți parlamentari, în timp ce încercau să oprească discursul premierului, într-o dispută privind relaxarea importurilor de carne de porc din SUA.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Președintele Tsai Ing-wen a anunțat în august că guvernul va permite, începând cu 1 ianuarie, importul de carne de porc din SUA care conține ractopamină, un aditiv interzis în Uniunea Europeană și China, precum și carne de vită americană.

KMT s-a opus cu tărie acestei decizii, făcând apel la îngrijorarea publicului cu privire la siguranța alimentelor, după mai multe scandaluri în ultimii ani.

Partidul Democrat Progresist (DPP) a decis că va asigura discursul premierului, aşa că parlamentarii au format o barieră umană de protecție în jurul lui, în timp ce se îndrepta spre tribună, iar parlamentarii KMT fluierau, fluturau bannere și suflau în goarne.

În timp ce Su a început să vorbească, parlamentarii KMT i-au aruncat găleți cu maţe de porc, iar unii au început să se bată. 

DPP a condamnat protestele, spunând într-o declarație că aruncarea maţelor de porc a fost o risipă de alimente, care nu a făcut decât să împută podeaua parlamentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Pumni şi maţe de porc au zburat în Parlamentul din Taiwan