Antena Meniu Search
x

Galerie foto Rămăşiţele lui Emile, copilul de 2 ani dispărut din curtea bunicilor, descoperite după 8 luni. Au fost găsite la 3 km de casă, în Alpii Francezi

Rămăşiţele care ar aparţine lui Emile Soleil, un copilaş de 2 ani dispărut în luna iulie 2023 în sudul Franţei şi căutat de o armată de oameni ar fi fost găsite sămbătă, la 8 luni de la dispariţie. Trupul se afla la doar câţiva km de locul unde a fost văzut ultima dată, însă nu toate oasele ar fi fost recuperate.

de Aura Trif

la 01.04.2024, 10:14

Mai mulţi drumeţi au descoperit oasele lui Émile Soleil, aproape de locuinţa familiei de unde a dispărut anul trecut. Doar o parte din corpul micuţului ar fi fost găsite, doar unele oase și craniul fiind recuperate. Descoperirea macabră de sâmbătă a fost descrisă astăzi ca un progres cheie într-o anchetă penală care i-a derutat pe detectivi de când au lansat o căutare de amploare în satul idilic Le Haut Vernet din Alpes-de-Haute-Provence, pe 8 iulie. Poliția a închis circulaţia pe 27 martie, cu excepția anchetatorilor și a rezidenților, iar restricțiile rămân în vigoare, deoarece polițiștii adună informații suplimentare despre rămășițele găsite, relatează The Guardian.

„Sâmbătă, poliția a fost informată despre descoperirea unor oase în apropierea cătunului Le Vernet”, a declarat procurorul Jean-Luc Blachon. El a adăugat că testele genetice au arătat că acestea sunt rămășițele băiatului.

Nicio ipoteză nu este exclusă

Cauza morții nu a fost încă stabilită. “Toți dinții decedatului au fost recuperați, dar alte elemente ale corpului au dispărut. Dronele și câinii de urmărire au măturat întreaga zonă rurală pentru a încerca să găsească mai multe detalii. Se poate ca unele părți ale corpului să fi fost luate de animale sălbatice, dar nicio teorie nu este exclusă”, a declarat o sursă.

José Morale, primarul orașului în care locuiește familia lui Émile în cea mai mare parte a anului, a declarat: „Vom face tot posibilul să îi sprijinim. Pentru părinți este foarte greu. Nu există uşurare, tristeţea este infinită, suntem cu toţii abătuţi.”

Rămășițele lui Émile ar fi fost găsite la aproximativ 3 km distanță, pe o potecă între biserica și capela din sat. Nu mai existase nicio urmă a lui Émile de când a dispărut cu opt luni în urmă, anchetatorii refuzând să excludă orice teorie pentru tragedie, inclusiv răpirea și crima. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Rămăşiţele lui Emile, copilul de 2 ani dispărut din curtea bunicilor, descoperite după 8 luni. Au fost găsite la 3 km de casă, în Alpii Francezi