Antena Meniu Search
x

Rapperul american Young Dolph, împuşcat mortal în faţa unei patiserii din Memphis

Rapperul american Young Dolph a fost împuşcat mortal miercuri, în faţa unei patiserii din Memphis Tennessee.

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 14:34

Vezi și

Young Dolph, pe numele real Adolph Robert Thornton Jr., născut în urmă cu 36 de ani, se afla în Memphis pentru un eveniment caritabil anual de Ziua Recunoştinţei, a spus avocatul Scott Hall. El se afla în drum spre evenimentul la care împărţea curcani când s-a oprit la patiserie şi a fost împuşcat mortal, scrie News.ro.

Şeful poliţiei din Memphis, CJ Davis, a spus că ofiţerii au răspuns unui apel legat de atac la ora locală 12:24, în sud-estul centrului Memphis. Victima, pe care poliţia a identificat-o ca fiind Thornton, a fost declarat decedată la faţa locului. Primarul oraşului, Jim Strickland, a spus că decesul lui Young Dolph oferă un nou memento „al durerii pe care o aduc infracţiunile violente”.

Rapper împuşcat mortal

Davis a spus miercuri noapte, la o conferinţă de presă, că poliţia a trimis mai mulţi agenţi în zonele afectate de infracţiuni şi a încurajat oamenii să nu îşi părăsească locuinţele. Ea a spus că, deocamdată, nu este clar motivul atacului şi că anchetatorii încearcă să afle detalii pentru a identifica asasinul.

Young Dolph, născut în Chicago şi mutat cu familia în Memphis în copilărie, şi-a lansat cariera cu mai multe mixtape-uri, în 2008. Albumul lui „Rich Slave” din 2020 a ajuns până pe locul patru în Billboard 200. Potrivit ziarului Commercial Appeal, el a fost victima a două atacuri cu armă de foc în 2017 - în Charlotte (Carolina de Nord), când cineva a tras peste 100 de gloanţe într-un SUV blindat, şi în Los Angeles, când a fost rănit grav după ce o persoană a tras în el de mai multe ori.

Variety a scris că el era verişorul lui Juice WRLD, rapper din Chicago care a murit în 2019 din cauza unei supradoze de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Rapperul american Young Dolph, împuşcat mortal în faţa unei patiserii din Memphis