Antena Meniu Search
x

Video Răsturnare de situaţie în cazul celor trei femei ucise într-o cafenea din Roma. Ce avea în rucsac autorul atacului

Apar noi detalii despre atacul mortal din Roma, unde trei femei au fost ucise, într-o cafenea, de un bărbat de 57 de ani. În momentul atacului, ucigaşul avea la el paşaportul, hainele şi 6.000 de euro cash într-un rucsac, semn că urma să fugă din ţară. Arma fusese furată dintr-un poligon de tragere, unde era înscris. Bărbatul a fost reţinut de carabinieri. Premierul Giorgia Meloni a dezvăluit la scurt timp că una dintre victime îi era prietenă apropiată. 

de Redactia Observator

la 12.12.2022, 20:52

Vezi și

Trei femei au fost ucise, iar mai multe persoane au fost rănite după ce un bărbat a început să tragă la întâmplare cu arma într-o cafenea din Roma. În timp ce se afla la o întânire a locatarilor, în faţa blocului, un bărbat în vârstă de 57 de ani parcă şi-a pierdut minţile. A scos o armă şi a intrat în cafeneaua din apropiere, unde a închis uşa şi a strigat că va omorî pe toată lumea din încăpere. A tras apoi la întâmplare şi a ucis trei femei, una dintre ele fiind o prietenă a premierului Giorgia Meloni.

Giorgia Meloni, mesaj după atacul mortal din Roma. Prietena ei a fost ucisă

Individul a fost reţinut la scurt timp de carabinieri. Şefa guvernului italian a postat pe o pagină de socializare o poză cu prietena sa ucisă, în vârstă de 50 de ani, alături de care a scris un mesaj sfâşietor: regretă modul în care a murit, dar şi faptul că, acum, copiii femeii au rămas fără mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Răsturnare de situaţie în cazul celor trei femei ucise într-o cafenea din Roma. Ce avea în rucsac autorul atacului