Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacţia Kamalei Harris, după ce Trump ar fi fost ţinta unei noi tentative de asasinat: "Violenţa nu are ce căuta în America"

Vicepreşedinta Kamala Harris a condamnat duminică "violenţa" în Statele Unite, după ce rivalul său la alegerile prezidenţiale, Donald Trump, ar fi fost din nou ţinta unei tentative de asasinat, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 16.09.2024 , 07:05

Reacţia Kamalei Harris, după ce Trump ar fi fost ţinta unei noi tentative de asasinat: "Violenţa nu are ce căuta în America" - Profimedia

"Am fost informată cu privire la relatările despre focuri de armă trase în apropierea fostului preşedinte Trump şi a proprietăţii sale din Florida şi mă bucur că el este în siguranţă. Violenţa nu are ce căuta în America", a notat Kamala Harris pe X.

Donald Trump a fost rănit într-o tentativă de asasinat în Pennsylvania, la 13 iulie, iar duminică în apropierea sa s-au tras focuri de armă, FBI anunţând că investighează ceea ce pare a fi o tentativă de asasinare a fostului preşedinte.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri externe » Reacţia Kamalei Harris, după ce Trump ar fi fost ţinta unei noi tentative de asasinat: "Violenţa nu are ce căuta în America"