Antena Meniu Search
x

Reacția lui Brigitte Macron, după știrea falsă că ar fi transgender

Soția președintelui Franței, Brigitte Macron, e gata să ia măsuri legale pentru a pune capăt unei conspirații care circulă pe internet. Potrivit zvonurilor respective, aceasta s-ar fi născut bărbat și ar fi devenit femeie în urma unor intervenții chirurgicale. 

de Redactia Observator

la 22.12.2021, 14:40

- Profimedia

Prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, s-a săturat să fie subiect de discuție pe internet. Cel puțin atunci când sub lupă se află viața ei personală, înflorită cu fel de fel de minciuni. Soția președintelui Emmanuel Macron intenționează să ajungă în instanță pentru a pune capăt unei teorii populare în mediul online, potrivit căreia este o femeie transgender. Pe un site francez s-a scris, în septembrie, că Brigitte Macron se numea, la naștere Jean-Michel Trogneux, fiind de sex biologic masculin.

Informațiile cu privire la proces au fost confirmate de unul dintre avocații lui Brigitte Macron, scrie BBC"A decis să inițieze procedurile legale", a declarat Jean Ennochi.

Brigitte Macron neagă zvonul că ar fi transgender. Va lua măsuri legale

Nu este prima oară când Brigitte Macron, în vârstă de 68 de ani, e ținta glumelor și a zvonurilor false răspândite pe internet. Mai ales în timpul campaniilor electorale ale soțului său, Emmanuel Macron, diferența de 25 de ani dintre cei doi soți e deseori adusă în discuție. Iar de data aceasta, noile teorii sunt lansate înaintea alegerilor prezidențiale organizate în Franța în primăvara lui 2022. Emmanuel Macron nu a confirmat încă oficial dacă va candida din nou, însă mulți francezi se așteaptă la acest lucru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Reacția lui Brigitte Macron, după știrea falsă că ar fi transgender