Antena Meniu Search
x

Reacţie violentă a ruşilor după anunţul retragerii din Herson: "Amar. E o rușine. Pacea cu Ucraina, un scuipat pe obrazul patrioţilor ruşi"

Unul dintre cei mai populari "reporteri de război" ruşi, Rybar critică în termeni duri decizia retragerii forţelor ruse din Herson, anunţată azi de Serghei Şoigu.

de Redactia Observator

la 11.11.2022, 16:14

Reacţie violentă a ruşilor după anunţul retragerii din Herson: "Amar. E o rușine. Pacea cu Ucraina, un scuipat pe obrazul patrioţilor ruşi"

"Oricât ar fi de tristă și jignitoare, retragerea din Herson pe malul stâng al Niprului a devenit din păcate realitate. Nu știm cum va fi prezentată pe canalele de stat. Cum vor îndulci pastila amară....În ochii populației, aceasta este o înfrângere.. Aceasta este o pierdere a teritoriilor pe care Federația Rusă le-a recunoscut ca fiind ale sale...", scrie pe contul de Telegram Rybar, unul dintre cei mai populari şi urmăriţi analişti ruşi de război.

Rybar vorbeşte de "politicieni şi comandanți militari inutili" care vor ajunge la "coșul de gunoi al istoriei", dar şi despre "impotența politică și militară", generată de credința în propria "infailibilitate și invulnerabilitate".

"Amar. E o rușine", transmite Rybar care sugerează că "dacă acum semnăm și pacea cu Ucraina (și Ministerul rus de Externe a făcut aluzie la negocieri de două zile)", aceasta va fi ca un "scuipat pe obrazul patrioţilor ruşi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Reacţie violentă a ruşilor după anunţul retragerii din Herson: "Amar. E o rușine. Pacea cu Ucraina, un scuipat pe obrazul patrioţilor ruşi"