Antena Meniu Search
x

Recomandările guvernului american în caz de invazie de zombie. Sfaturile publicate de CDC

Centrul pentru Controlul Bolilor din Statele Unite a publicat un ghid cu recomandări de supravieţuire în cazul unei invazii de zombie.

de Redactia Observator

la 08.03.2021, 16:21

Recomandările guvernului american în caz de invazie de zombie.
Englezi deghizați în zombie în cadrul unui festival - Getty Images

Agenția guvernamentală americană vrea ca cețățenii să fie pregătiți dacă următoarea pandemie va fi una în premieră - invazie de zombie, relatează USA Today.

Sfaturile de supraviețuire în caz de ”apocalipsă zombie” sunt publicate în 2011, dar americanii le-au redescoperit acum și le consideră mai relevante ca niciodată în pandemie de coronavirus și mai ales cu situația gerului din Texas.

CDC, Centrul pentru Controlul și Prevenirea bolilor, s-a folosit în realitate de exemplul unei apocalipse cu zombie pentru a le transmite americanilor recomandări valabile pentru orice tip de urgență: uragane, cutremure, inundații, etc. ”Poți să râzi, dar când se va petrece vei fi fericit să citești asta. Și hei, poate vei învăța câteva lucruri despre cum să te pregătești pentru o urgență reală”, scrie CDC pe siteul oficial.

Ce sfaturi oferă guvernul american în caz de invazie cu zombie

Primul pas pentru a te pregăti să te aperi de zombie sau de alte dezastre este să-ți faci un kit cu lucruri esențiale pentru câteva zile.Trusa ar trebui să conțină în jur de 3-4 litri de apă pentru fiecare zi de persoană, mâncare neperisabilă, medicamente, câteva unelte și provizii, produse de igienă și sanitare, haine și așternuturi, documente importante și produse de prim ajutor. 

Apoi, ar trebui să ai un plan de urgentă care include ce riscuri naturale sunt la tine în zonă și adrese de contact în caz de necesitate imediată. Trebuie să ai de asemenea un plan de evacuare care să cuprindă un loc desemnat pentru a te reuni cu cei dragi în caz că sunteți separați în timpul situației de urgență. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Recomandările guvernului american în caz de invazie de zombie. Sfaturile publicate de CDC