Antena Meniu Search
x

Record negativ în Grecia. A fost raportat cel mai mare număr de cazuri Covid într-o singură zi, de la începutul pandemiei

Grecia a înregistrat în ultimele 24 de ore 5.449 de noi cazuri de COVID-19, fiind cel mai mare număr zilnic de infectări cu coronavirus de la începutul pandemiei.

de Redactia Observator

la 02.11.2021, 09:08

Record de cazuri în Grecia
Record de cazuri în Grecia - Hepta

Alte 52 de persoane au murit din cauza COVID-19 în ultimele 24 de ore, totalul deceselor ajungând la 15.990, iar cel al îmbolnăvirilor la 747.595, scrie Agerpres.

Giannis Oikonomou, un purtător de cuvânt al guvernului, a declarat că este "urgent" să crească numărul vaccinărilor, care au înregistrat un ritm mai lent decât au anticipat autorităţile.

"Nu am terminat încă cu COVID-19. Atât timp cât există persoane nevaccinate, virusul găseşte terenul potrivit pentru a se răspândi", a spus luni Oikonomou într-o conferinţă de presă.

Record negativ pentru greci

"Deplângem pierderea de vieţi omeneşti din cauza nevaccinării, iar acest lucru nu poate şi nu ar trebui să continue", a mai spus purtătorul de cuvânt al guvernului elen.

Circa 60,5% dintre greci sunt vaccinaţi anti-COVID-19, mai puţin decât media Uniunii Europene de 64,7%, conform ultimelor date disponibile

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Record negativ în Grecia. A fost raportat cel mai mare număr de cazuri Covid într-o singură zi, de la începutul pandemiei