Antena Meniu Search
x

Regina Elisabeta a II-a, văzută în timp ce mergea folosind un baston. E pentru prima dată, după operaţia din 2004 | GALERIE FOTO

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost văzută marţi, 12 octombrie, în timp ce mergea cu un baston. Este pentru prima dată când Regina este văzută astfel în public, după anul 2004 atunci când a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi.

de Redactia Observator

la 13.10.2021, 14:16

Vezi și

Regina, în vârstă de 95 de ani, a asistat la o ceremonie organizată la Catedrala Westminster din Londra cu ocazia centenarului Royal British Legion, o organizaţie care îi sprijină pe soldaţii şi veteranii din armata britanică, informează AFP. Regina nu a folosit intrarea principală, ci una secundară, tocmai pentru a schimba traseul pe care îl avea de parcurs.

Palatul Buckingham nu a dorit să comenteze

Deşi au primit numeroase solicitări din partea jurnaliştilor care doreau să afle care este starea suveranei, ofiţerii biroului de presă ai Palatului Buckingham nu au dorit să facă niciun comentariu pe marginea subiectului. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a preluat tronul la vârsta de 25 de ani şi domneşte de aproape şapte decenii. Philip, prinţul consort, a decedat în acest an, pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Regina Elisabeta a II-a, văzută în timp ce mergea folosind un baston. E pentru prima dată, după operaţia din 2004 | GALERIE FOTO