Antena Meniu Search
x

Regina Elizabeta a Marii Britanii a participat la ceremonia aniversară a trupelor speciale

Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii a atras toate privirile în celebrul Hydepark, unde a participat la un eveniment.

Vezi și

Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii a atras toate privirile în celebrul Hydepark, unde a participat la un eveniment. Alteţa sa a mers acolo să sărbătorească 70 de ani de existenţă a trupelor de artilerie. La eveniment au asistat membri ai cavaleriei, dar şi civili.

Îmbrăcată într-un palton elegnat roz, acccesorizat cu o pălărie de epocă, Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii a fost primită cu salutul de onoare din partea cavaleriei.

Însoţită de membri ai gardei regale, Regina Elizabeta a defilat într-o maşină de teren. La eveniment au participat, ca observatori, şi civili de rând. 

Regina a discutat cu militarii, după ce a inspectat cu atenţie trupele de artilerie. Alteţa Sa s-a întâlnit şi cu Knock Castel, armăsarul pe care trupele britanice l-au primit cadou în luna August. 

Trupele de artilerie, înfiinţate Regele George al V-lea, au sărbătorit 70 de ani de existenţă. De la eveniment nu au lipsit nici demonstraţiile spectaculoase în onoarea Reginei. 

La finalul ceremoniei, Regina Elizabeta a semnat un document aniversar sub privirile admirative ale membrilor cavaleriei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Regina Elizabeta a Marii Britanii a participat la ceremonia aniversară a trupelor speciale