Antena Meniu Search
x

Regizorul Nae Caranfil a câștigat Trofeul Uniunii Cineastilor din Romania

Regizorul Nae Caranfil, cu filmul ”Closer to the Moon”, este castigatorul Trofeului Uniunii Cineastilor din Romania, acordat pentru productiile cinematografice ale anului 2014

Vezi și

Regizorul Nae Caranfil, cu filmul Closer to the Moon, este castigatorul Marelui Premiu si al Trofeului Uniunii Cineastilor din Romania, acordat pentru productiile cinematografice ale anului 2014

Artistul a fost desemnat castigator in cadrul Galei Premiilor Nationale UCIN desfasurate aseara. Printre castigatori se numara scenograful Cristian Niculescu, tot cu filmul Closer to the Moon si Marius Panduru, pentru imagine. Realizatoarea Memorialului Durerii, Lucia Hossu Longin, este castigatoarea Premiului Academic, pentru intreaga cariera.

Premiul primit inseamna o recunoastere a muncii pe care a depus-o pentru realizarea celor 120 de episoade dedicate celor care au trecut prin inchisorile si lagarele de munca fortata comuniste.

Pentru prima data de cand sunt decernate premiile UCIN, de aceasta data au avut un premiu special dedicat cascadorilor.

La gala din acest an au fost inscrise 64 de produse cinematografice dintre care 21 de filme de lungmetraj si 34 de filme documentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Regizorul Nae Caranfil a câștigat Trofeul Uniunii Cineastilor din Romania