Antena Meniu Search
x

Video Reporter Observator, în mijlocul războiului din Ucraina: S-a tras din toate părţile. Rachetele au venit din aer, de pe uscat şi de pe mare

Reporterul Observator Laurenţiu Rădulescu se află în continuare în Mariupol, oraş care a fost la rândul său vizat de bombardamente în ultimele 24 de ore.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 25.02.2022, 09:13

Vezi și

În Mariupol, zona de est a Ucrainei, un oraş-ţintă, vizat inclusiv în cursul zilei de ieri, în cursul nopţii trecute, o noapte extrem de dificilă pentru oamenii de aici pentru forţele militare ucrainene, pentru că tiruri de rachete nu s-au oprit pe timpul nopţii.

Au fost vizate ţinte militare. Vorbim însă şi de ţinte civile, despre case, locuinţele oamenilor care au fost distruse în urma bombardamentelor. Undeva în sudul oraşului, nu mai puţin de şase case pe o stradă. Acolo vorbeau oamenii că ţinta ar fi fost guvernatorul din Mariupol pentru că locuieşte în acea zonă.

Bombardată din toate direcţiile 

Un bilanţ provizoriu: 167 de rachete spun autorităţile că au venit din sud, est şi din nord, din aer, de pe uscat şi de pe mare. S-a tras din toate părţile asupra ţintelor ucrainene, inclusiv în Mariupol. Pista aeroportului a fost distrusă în urma unor bombardamente, o unitate militară de asemenea a fost vizată. 

Oamenii de aici încearcă să îşi continue viaţa, cei care au rămas. Pentru că au fost persoane care au ales să părăsească oraşul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Reporter Observator, în mijlocul războiului din Ucraina: S-a tras din toate părţile. Rachetele au venit din aer, de pe uscat şi de pe mare