Antena Meniu Search
x

Video Restricţii pentru turiști, în Thassos. De astăzi, autoritățile au interzis accesul pe mai multe plaje și în zonele forestiere

Temperaturile mari din ultimele zile au obligat autorităţile din Grecia să impună restricţii într-un loc pe care românii îl consideră destinaţia perfectă pentru o vacanţă estivală. Astfel, de astăzi, turiştii - dar şi localnicii - nu mai au acces în zonele forestiere, dar şi pe mai multe plaje din populara staţiune Thassos.

de Redactia Observator

la 09.08.2022, 09:55

Vezi și

Oficialii eleni spun că, din cauza caniculei, există un risc ridicat de producere de incendii de vegetaţie. De altfel, în ultimele 24 de ore, grecii s-au confruntat cu peste 40 de focare, dar pompierii au reuşit să stingă, din timp, multe dintre ele.

Autorităţile de la Atena, în stare de alertă până miercuri

Autorităţile de la Atena sunt în stare de alertă până miercuri, pentru că - potrivit prognozelor meteorologice - pe lângă căldura în exces, vântul se va intensifica.

În cazul unui incendiu, palele de aer vor provoca o extindere rapidă a flăcărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri externe » Restricţii pentru turiști, în Thassos. De astăzi, autoritățile au interzis accesul pe mai multe plaje și în zonele forestiere