Antena Meniu Search
x

Resturile avionului prăbuşit în Mali au fost localizate

Resturile avionului prăbuşit ieri, pe continentul african, au fost localizate azi-noapte, cu ajutorul unei drone a francezilor. Aeronava a căzut într-o zonă deşertică, din Mali şi nu se pune problema existenţei vreunui supravieţuitor.

Vezi și

La 7.000 de kilometri de casă, un român s-a îmbarcat într-un avion care urma să traverseze Continentul Negru. La doar 50 de minute de la decolare avea să vină însă finalul. Aeronava s-a prăbuşit într-un deşert din Mali. Niciunul dintre cei 116 oameni aflaţi la bord nu a avut vreo şansă.

Vor fi mobilizate toate structurile pentru ca familiile să primească toate informaţiile pe care le reclamă.În timp ce anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat cu zborul 5017, poveşti cutremurătoare despre victimele din aeronavă sunt relatate de jurnalişti. Este şi cazul unei mame cu doi copii de 6 şi 12 ani, aflaţi toţi la bord.

Bărbatul îşi găsise de muncă în Canada şi se chinuia de doi ani să-şi ducă şi familia acolo. Ieri trebuia să fie cel mai fericit moment al lor. S-a transformat însă în cea mai neagră zi.

Pe aeroportul din Marsilia a fost activat rapid un centru de criză pentru a ajuta familiile victimelor. Singurul lucru cert în toată această poveste e faptul că avionul trecea printr-o zonă unde se iscase o furtună.

Avionul a cerut expres permisiunea de a îşi schimba ruta din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Aceasta ar putea fi cauza prăbuşirii.

E deja a treia catastrofă aviatică într-o săptãmânã şi sunt deja peste 700 de victime în primele şapte luni ale anului, toţi morţi în accidente aviatice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Resturile avionului prăbuşit în Mali au fost localizate