Antena Meniu Search
x

Un român de 110 kg a lovit doi poliţişti germani, pe unul l-a muşcat de coapsă. Soţia lui l-a ajutat

Un român de 110 kg a lovit doi poliţişti germani, pe unul l-a muşcat de coapsă. Soţia lui l-a ajutat, cei doi iscând un scandal monstuos în Karlsruhe.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 25.09.2019, 22:25

Român violent în Germania
Un român de 110 kg a lovit doi poliţişti germani, pe unul l-a muşcat de coapsă. Soţia lui l-a ajutat - Twitter

Un român de 110 kg a lovit doi poliţişti germani, pe unul l-a muşcat de coapsă. Soţia lui l-a ajutat, cei doi iscând un scandal monstuos în Karlsruhe.

Doi români, soţ şi soţie, au fost în centrul unui scandal teribil în sediul departamentului pentru Educaţie al Consiliului Regienoal Karslruhe, scrie ka-news.de. Cei doi erau acolo pentru a afla decizia luată în cazul copilului lor de 17 ani, care avusese probleme la şcoală. 

Nemulţumiţi de decizia oficialilor germani, cei doi români au început să vocifereze şi la un moment dat li s-a cerut să iasă din clădire. Totul s-a întâmplat luni, 23 septembrie.

Cei doi români au părăsit imobilul, dar au revenit după scurtă vreme şi mai nervoşi, cerând socoteală angajaţilor Consiliului. Cum românii nu se linişteau, a fost chemat un echipaj de poliţie.

Pe acelaşi subiect

Cei doi agenți sosiţi foarte rapid au fost atacaţi imediat de bărbatul furios. Un bărbat masiv, de peste 110 kilograme, după cum au explicat anchetatorii pentru presa germană, românul s-a năpustit asupra celor doi ofițeri, pe care i-a lovit și i-a scuipat. Soţia lui a început ie a să agreseze agenţii.

Unul din polițiști a fost pus la pământ și românul a început să-l muște de o coapsă. Ca să scape, agentul a folosit spray-ul iritant pe care îl avea asupra lui. Muşcătura a fost atât de puternică încât poliţistul a ajuns la spital cu o rană deschisă la coapsă.

Scandalul s-a stins după ce la locul incidentului a mai fost trimis un echipaj. Românii au fost reținuți și puși sub acuzare pentru ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un român de 110 kg a lovit doi poliţişti germani, pe unul l-a muşcat de coapsă. Soţia lui l-a ajutat