Antena Meniu Search
x

Modul în care un român din Anglia scapă de trei acuzaţii de agresiune

Ilie Cimpoeşu, un român de 21 de ani din Andover, Anglia, a fost acuzat de comiterea a două infracţiuni de viol şi o infracţiune de agresiune sexuală, însă i-a convins pe magistraţi că este nevinovat şi a fost lăsat liber.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 17.05.2019, 15:56

Românul era acuzat că profitase de o femeie
Magistraţii de la Curtea Coroanei din Winchester l-au declarat nevinovat pe român - Andover Advertiser

Ilie Cimpoeşu, un român de 21 de ani din Andover, Anglia, a fost acuzat de comiterea a două infracţiuni de viol şi o infracţiune de agresiune sexuală, însă i-a convins pe magistraţi că este nevinovat şi a fost lăsat liber.

Cimpoeşu a fost acuzat că ar fi violat o femeie pe care ar fi cunoscut-o în octombrie anul trecut. A ajuns în faţa magistraţilor de la Curtea Coroanei din Winchester, iar aceştia au acceptat varianta lui despre poveste şi l-au declarat nevinovat.

Românul din Anglia susţine că femeia şi-a dat acordul să fie atinsă în zona intimă

Conform Andover Advertiser, Ilie a precizat că femeia l-a rugat să o însoţească după petrecerea la care s-au cunoscut, iar pe drum au început să se sărute.

Pe acelaşi subiect

Ba chiar românul a recunoscut că a atins-o pe aceasta în zona intimă, dar a spus că totul s-a petrecut cu acordul femeii.

La un moment dat, cei doi au alunecat şi au căzut într-un tufiş. În acel moment, un prieten al femeii a venit să vadă ce se întâmplă, motiv pentru care românul a rupt-o la fugă.

Românul din Anglia, declarat nevinovat de magistraţi

Femeia l-a acuzat pe Ilie de viol bazându-se pe fuga acestuia, dar şi pe faptul că s-a găsit ADN-ul ei în zona intimă a bărbatului.

Însă, în faţa magistraţilor, Ilie a precizat că a fugit pentru că s-a temut că cel care se apropie ar putea fi iubitul ei şi l-ar putea lua la bătaie.

În legătură cu ADN-ul, românul spune că, cel mai probabil, când a dormit, s-a atins în zona intimă cu mâna cu care o atinsese pe femeie în zona intimă şi aşa s-a făcut transferul de ADN.

Magistraţii l-au crezut şi l-au declarat nevinovat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Modul în care un român din Anglia scapă de trei acuzaţii de agresiune