Român arestat în Italia, după ce şi-a dat afară din casă soţia şi cei şase copii

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 13.12.2020, 08:27.
Actualizat: 13.12.2020, 08:32

Un român de 48 de ani a fost arestat la Torino, în Italia, după ce şi-a dat afară din casă soţia şi cei şase copii.

Românul implicat în acest caz are 48 de ani

Poliţiştii au găsit femeia şi pe cei şase copii ai ei afară în frig

Tele City News 24

Românul este acuzat de violenţă domestică şi nu ar fi la prima abatere, din acest motiv magistraţii aprobând mandatul de arestare preventivă emis pe numele românului.

Conform Tele City News 24, românul, foarte probabil şi pe fondul consumului de alcool, s-a înfuriat pentru că fiul său cel mare nu l-a anunţat când a ajuns acasă.

Bărbatul a vrut să-şi reverse furia pe soţia lui, însă copiii s-au făcut scut în jurul acesteia, lucru care l-a înfuriat şi mai tare pe românul de 48 de ani.

Acesta a decis să-şi dea afară din casă atât soţia, cât şi pe cei şase copii. A fost momentul în care fiul cel mare şi-a luat inima în dinţi şi a sunat la poliţie pentru a-şi da tatăl în vileag.

Poliţiştii au găsit femeia şi cei şase copii stând în frig pe treptele de la intrarea în casă.

Românul era singurul membru al familiei cu un loc de muncă stabil

Femeia şi cei şase copii, dintre care trei minori, au povestit poliţiştilor momentele de coşmar prin care au trecut de-a lungul timpului. Le-au povestit oamenilor legii despre momentele în care capul familiei îi bătea, îi înjura şi îi ameninţa.

Mai mult, pentru că era singurul din casă care avea un loc de muncă stabil, bărbatul obişnuia să-şi ascundă salariul de soţie şi de copiii săi şi să dea femeii câte 5-10 euro doar când avea chef, pentru ca aceasta să cumpere de mâncare.

Acuzat de violenţă domestică, românul de 48 de ani a fost arestat.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.