Antena Meniu Search
x

Român arestat în Spania, după ce și-a bătut iubita până a umplut-o de sânge

Un român de 37 de ani a fost arestat la Valencia, în Spania, după ce și-a bătut iubita până a umplut-o de sânge.

De Cristi Ioniţă la 30.10.2020, 18:43
Românul implicat în acest caz are 37 de ani
Polițiștii spanioli l-au imobilizat cu dificultate pe român - Las Provincias
  • Românul implicat în acest caz are 37 de ani și este cunoscut cu antecedente penale.
  • Iubita românului a avut nevoie de îngrijiri medicale.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Incidentul s-a produs în urmă cu câteva zile, când bărbatul a venit extrem de nervos acasă și și-a luat iubita la bătaie.

Conform Las Provincias, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în figură, iar tânăra a încercat să se refugieze prin casă.

În cele din urmă, tânăra a reușit să se baricadeze în balcon, în lenjerie intimă și cu fața plină de sânge, și a început să ceară ajutor vecinilor.

Vecinii românilor au solicitat intervenția de urgență a unui echipaj de poliție, iar oamenii legii l-au găsit pe românul de 37 de ani extrem de agitat.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că tânăra s-a rănit la față pentru că a căzut. Femeia a strigat la polițiști că "el m-a lovit. Iată cum arăt! Vrea să mă omoare".

Românul a fost condus la secția de poliție și a primit mandat de arestare preventivă. Femeia a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

O altă persoană care locuia cu cei doi români a reușit să se adăpostească de furia bărbatului într-una dintre camere. Le-a spus polițiștilor că nu a văzut nimic, dar că a auzit strigătele de disperare ale tinerei.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Român arestat în Spania, după ce și-a bătut iubita până a umplut-o de sânge