Antena Meniu Search
x

Român arestat în Spania pe stradă, în aplauzele oamenilor care priveau de la balcoane (video)

Un român  a fost arestat în Spania pe stradă, în aplauzele oamenilor care priveau de la balcoane. Tânărul a fost legitimat și a început să facă sscandal, fiind nevoie de cinci polițiști care să-l pună la pământ.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.04.2020, 07:53

Coronavirus în Spania
Român arestat în Spania pe stradă, în aplauzele oamenilor care priveau de la balcoane (video) - Captură video
  • Spania are restricții clare de ieșit din casă.
  • Românul era pe stradă fără motiv întemeiat.

Un român  a fost arestat în Spania pe stradă, în aplauzele oamenilor care priveau de la balcoane. Tânărul a fost legitimat și a început să facă sscandal, fiind nevoie de cinci polițiști care să-l pună la pământ.

Un român care cerșește de obicei la intrarea pe autostradă a fost găsit miercuri pe stradă fără o justificare, potrivit El Comercio, citat de Ziarul Românesc.

Poliția Locală din Avilés (Asturia) a arestat un cetățean română care „a devenit obraznic” față de un ofițer de poliție locală, când a fost întrebat despre prezența sa și cea a unui compatriot în vecinătatea unui supermarket de pe strada Juan XXIII, fără justificare aparentă.

Pe acelaşi subiect
Detenido un rumano que se saltó el confinamiento y retó a la Policía Local en Videos

Potrivit martorilor, în loc să-și corecteze atitudinea, el a ripostat, fiind necesară intervenția mai multor agenți pentru a-l calma. Au sosit cinci ofițeri, care au reușit să-l blocheze pe bărbat în timp, ce prietenul său a încercat să îl calmeze. El a fost transferat la secția de poliție, în timp ce acțiunile poliției au fost aplaudate de la unele ferestre.

Rezidenții spun că românul era cunoscut pentru că vagabonda prin zonă. Unul dintre ei locuiește într-o locuință din apropierea locului de arestare, iar celălalt, deținutul, cere de obicei pomană la intrarea pe autostradă. Unii rezidenți au fost surprinși ieri de reacția sa, deoarece, după cum au asigurat, el are de obicei un comportament amabil și respectuos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Român arestat în Spania pe stradă, în aplauzele oamenilor care priveau de la balcoane (video)