Antena Meniu Search
x

Un român care și-a bătut familia, iritat că fiica vitregă își dădea mesaje nepotrivite cu mai mulți băieți, judecat în Irlanda de Nord

Un român stabilit la Portadown, în Irlanda de Nord, este acuzat că și-a bătut întreaga familie pe motiv că fiica vitregă își dădea mesaje cu mai mulți băieți.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 10.06.2020, 17:01

Românul a fost eliberat pentru o cauțiune de 250 de lire sterline
Românul a apărut marți în fața instanței, când i s-a aprobat eliberarea pe cauțiune - Armaghi
  • Românul a fost eliberat pentru o cauțiune de 250 de lire sterline.
  • Românul nu mai are voie să intre în legătură cu victimele.

Adrian, un român de 28 de ani, este stabilit în Irlanda de Nord alături de partenera lui de viață, de băiatul lor, în vârstă de doi ani, și de fiica lui vitregă, în vârstă de 15 ani.

Conform Belfast Telegraph, românul a avut o discuție mai aprigă cu fiica lui vitregă sâmbăta trecută, moment în care și-ar fi pierdut cumpătul.

Bărbatul i-ar fi reproșat adolescentei că face schimb de mesaje nepotrivite cu mai mulți băieți. A apucat-o pe fată de ambele brațe și a lovit-o puternic de perete.

Partenera lui de viață a încercat să intervină și să-și apere fata, moment în care Adrian a lovit-o și pe aceasta puternic, la nivelul feței.

Adrian și-a dărâmat partenera cu o lovitură, producându-i o fractură la nivelul feței, iar apoi a continuat să o lovească deși era la pământ.

Nu în ultimul rând, Adrian este acuzat că și-a lovit inclusiv băiatul de doi ani, iritat că acesta se juca la butoanele aragazului.

Medicii de la Craigavon Area Hospital, care au acordat îngrijiri medicale parteneri lui Adrian, au sesizat autoritățile.

Bărbatul și-a petrecut o noapte în arest, iar apoi a fost eliberat pentru o cauțiune de 250 de lire sterline, pe motiv că nu are antecedente penale.

Totuși, până la finalul anchetei, Adrian trebuie să-și găsească o locuință în afara orașului Portadown, unde să poată fi verificat de autoritățile locale, poate intra în Portadown doar cu acordul poliției și are interdicție în a intra în contact cu victimele.

Adrian recunoaște că a avut un comportament nepotrivit și că a lovit victimele, dar consideră că amploarea incidentului este exagerată. 

Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 4 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un român care și-a bătut familia, iritat că fiica vitregă își dădea mesaje nepotrivite cu mai mulți băieți, judecat în Irlanda de Nord