Antena Meniu Search
x

El e românul care va sta 81 de ani în închisoare, în Spania, după ce şi-a batjocorit fiicele, adolescente

El e românul care va sta 81 de ani în închisoare, în Spania, după ce şi-a batjocorit fiicele, adolescente. Stelian C. are 48 de ani şi a fost găsit vinovat de 6 infracţiuni cumplite.

de Redactia Observator

la 10.04.2019, 14:35

El e românul care va sta 81 de ani în închisoare, în Spania, după ce şi-a batjocorit fiicele, adolescente. Stelian C. are 48 de ani şi a fost găsit vinovat de 6 infracţiuni cumplite de abuz sexual.

Curtea Provincială din Ciudad Real a dat marţi cea mai mare condamnare din istoria ei, trimiţând un român după gratii pentru 81 de ani, şase luni şi o zi, acesta fiind găsit vinovat la şase capete de acuzare de agresiune sexuală asupra minorilor.

Stelian C., 48 de ani, şi-a batjocorit în mod repetat cele două fiice adolescente 15 şi 16 ani, de la începutul anului 2017, timp de câteva luni. El trăia cu cele două fete în Villarrubia de los Ojos, mama fetelor fiind în România. 

Bărbatul le-a ameninţat pe copile că le ucide dacă vorbesc despre abuzurile sexuale la care el le-a supus. În plus, le bătea regulat pe cele două şi le-a spus că o va "tăia bucăţele" şi pe mama lor, dacă scot un cuvânt.

Pe acelaşi subiect

Pe 2 aprilie, la precedenta înfăţişare din proces, fiica cea mare a retractat totul, dar cea mică a confirmat toate acuzaţiile. În plus, expertizele medicale au susţinut şi ele că tatăl şi-a abuzat sălbatic fiicele, scrie latribunadeciudadreal.es.

Cel mai dement episod de abuz a fost povestit de procurori în instanţă. Pe 3 mai 2017, Stelian şi-a luat fiica cea mică în maşină, cu forţa, după ce a bătut-o în faţa casei, a dus-o pe un câmp la marginea localităţii unde locuiau, iar acolo a violat-o. Mama fetelor venise în Spania de o săptămână, pentru aniversarea uneia dintre ele.

Întorşi acasă, el i-a spus copilei că o va înjunghia dacă scoate vreun cuvânt. În cele din urmă fetele au povestit mamei toate grozăviile şi femeia l-a denunţat pe soţul ei, care a fost arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » El e românul care va sta 81 de ani în închisoare, în Spania, după ce şi-a batjocorit fiicele, adolescente